ANUNCI A INSTAGRAM

L'actriu Julia Louis-Dreyfus desvela que té càncer de mama

"Fem que la sanitat universal sigui una realitat", demana l'estrella de la premiada sèrie 'Veep' en un comunicat

FILE PHOTO:    Actress Julia Louis-Dreyfus from the HBO series Veep arrives at the 68th Primetime Emmy Awards in Los Angeles, California U.S., September 18, 2016.  REUTERS/Lucy Nicholson/File Photo

FILE PHOTO: Actress Julia Louis-Dreyfus from the HBO series Veep arrives at the 68th Primetime Emmy Awards in Los Angeles, California U.S., September 18, 2016. REUTERS/Lucy Nicholson/File Photo / Lucy Nicholson (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
Efe / Los Angeles

L'actriu nord-americana Julia Louis-Dreyfusprotagonista de la sèrie televisiva de sàtira política 'Veep', ha desvelat aquest dijous que pateix càncer de mama.

"Una de cada vuit dones té càncer de mama. Avui jo soc aquesta una", va dir l'artista al seu compte d'Instagram.

"La bona notícia és que tinc el més gloriós grup de família i amics que em recolzen i em cuiden, i una fantàstica assegurança a través del meu sindicat. La mala notícia és que no totes les dones són tan afortunades, així que combatem tots els càncers i fem que la sanitat universal sigui una realitat", va afegir.

Nascuda el 1961 a Nova York, Julia Louis-Dreyfus, de 56 anys, és una de les grans figures de la comèdia televisiva nord-americana gràcies als seus papers a 'Seinfeld' i 'Veep'.

Triomfadora als Emmy

Notícies relacionades

Per la seva interpretació de la vicepresidenta i posterior presidenta dels EUA Selina Meyer a 'Veep', Louis-Dreyfus va fer història en l'última edició dels Emmy al emportar-se per sisè any consecutiu el guardó a la millor actriu còmica, amb el qual va batre el rècord de premis per a un artista per un mateix personatge.

A començaments d'aquest mes, la cadena HBO va anunciar que 'Veep', que ha guanyat els tres últims anys l'Emmy a la millor comèdia, culminarà el seu camí a la petita pantalla amb la seva setena temporada.