Angelina Jolie: "El procés de divorci ha sigut difícil, però ara soc més forta"

L'actriu parla sense embuts de la seva separació de Brad Pitt, el setembre passat

undefined40069507 wtx44  toronto  canad    11 09 2017   la actriz y directora 170914131802

undefined40069507 wtx44 toronto canad 11 09 2017 la actriz y directora 170914131802 / WARREN TODA

3
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

L'actriu i directora de cine Angelina Jolie ha concedit respectives entrevistes a la revista 'People' i al diari 'The New York Times' en les quals ha parlat obertament de la seva separació de Brad Pitt, al setembre de l'any passat. Jolie ha confessat que la situació que ha viscut després del seu divorci ha sigut difícil i "molt dolorosa", però que tot això l'ha fet "una mica més forta".

"Res d'això és fàcil, és molt, molt difícil, una situació molt dolorosa, i tan sols vull que la meva família estigui bé", ha assegurat la actriu, afegint que la seva principal preocupació són els seus fills. "Tota la resta és secundari".

"Vaig trigar uns mesos en adonar-me que realment havia de fer-ho [separar-me]. Que havia de fer una altra vida independent de tot. Que hauria de tenir una llar. Una altra llar", ha assegurat. I ha dit també que no només va prendre la decisió pel tan comentat incident a l'avió -en el qual Brad Pitt, presumptament borratxo, hauria agredit els seus fills-, però que sí que va ser-ne el detonant.

Nova casa a Los Angeles

Jolie ha rebut els dos periodistes a la seva nova casa del barri de Los Feliz, a Los Angeles (Califòrnia, EUA), una casa que va pertànyer al també director de cine Cecil B. DeMille. Jolie i els seus fills s'hi han mudat després de passar nous mesos vivint de lloguer després del seu divorci.

L'actriu està immersa en la promoció de la seva nova pel·lícula com a directora, 'Se lo llevaron: recuerdos de una niña de Camboya'. "No he treballat durant més d'un any perquè em necessitaven a casa", ha dit, referint-se als seus fills: Maddox (16 anys), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11) i els bessons Knox Vivienne, de 9.

Estrena mundial aquest divendres de 'Se lo llevaron: recuerdos de una niña de Camboya' a Netflix.

La pel·lícula dirigida i produïda per Angelina Jolie sobre el genocidi cambodjà s'estrena aquest divendres a Netflix a nivell<strong> mundial</strong>. El film<span style="font-size: 1.6rem;"> és una adaptació de les memòries de l'escriptora i defensora dels drets humans <strong>Loung Ung</strong> -que és també productora executiva del film- durant el règim dels <strong>khmers rojos</strong> entre 1975 i 1978. </span><span style="font-size: 1.6rem;">La història es relata a través dels seus propis ulls, des que tenia 5 anys, quan els khmers van prendre el poder, fins als 9, i mostra l'"indomable esperit i devoció de Loung i la seva família mentre lluiten per mantenir-se units", segons la nota distribuïda per la plataforma televisiva.</span>

"Els meus fills són els millors amics que he tingut mai. Ningú en la meva vida ha estat més a prop meu", assegura sobre els seus sis plançons, adoptats els tres més grans i biològics els tres petits, fruit de la seva relació de 12 anys amb Pitt.

I tot i que encara no estan recuperats del tot, Jolie creu que ja estan preparats per viure "noves aventures". "Tots hem estat una mica bloquejats", però ara "estan ansiosos de tornar a sortir al món".

Maddox, als crèdits del film

El més gran ja ha començat a involucrar-se en el treball de la seva mare i apareix com a productor als crèdits de la seva nova pel·lícula, que es desenvolupa a Cambodja, país on Maddox va ser adoptat.

Notícies relacionades

"Volia que Maddox veiés com d'extraordinari és el seu país", diu d'una pel·lícula basada en una història real d'una supervivent del genocidi dels khmers rojos.

A les entrevistes també va parlar de com troba a faltar a la seva mare, Marcheline Bertrand, que va morir per un càncer d'ovaris fa deu anys. Degut a aquests antecedents, l'actriu va decidir sotmetre's a una doble mastectomia i a una extirpació d'ovaris i assenyala que "fins ara" la seva salut és bona.