Inici del curs escolar

Els Reis porten les seves filles a l'escola

La princesa d'Astúries comença l'Educació Secundària, i la infanta Sofia cursarà cinquè de Primària

La princesa Elionor i la Infanta Sofia han anat a l’escola Santa María de los Rosales acompanyades només de la seva mare. / ATLAS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

La princesa d'Astúries, que comença aquest curs l'Educació Secundària, i la seva germana, la infanta Sofia, han començat aquest dilluns les classes al col·legi Santa María de los Rosales de Madrid, on han arribat amb els seus pares, els Reis.

La reina Letizia conduïa l'automòbil en què anaven les seves filles i ha arribat al col·legi amb les finestretes del davant abaixades, perquè els reporters gràfics que esperaven la seva arribada davant de l'entrada del centre els poguessin fotografiar, mentre que el Rei les ha acompanyat al volant d'un segon vehicle.

Notícies relacionades

El Santa María de los Rosales és un col·legi privat ubicat a la zona residencial d'Aravaca, en què la princesa Elionor, que aviat farà 12 anys, comença primer curs d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) i la seva germana Sofia, de 10 anys, cinquè curs de Primària.

Després d'aquest retrobament amb les classes, les filles dels Reis tindran ocasió de celebrar amb els seus pares d'aquí quatre dies, divendres que ve, el 45è aniversari de Letizia, en una jornada en què Felip VI visitarà, a la província de Cadis, la base naval de Rota i les noves instal·lacions de l'Observatori de l'Armada a San Fernando.