PER GESTACIÓ SUBROGADA

Kim Kardashian i Kanye West esperen el seu tercer fill per gestació subrogada

La presentadora i empresària pateix una afecció que posaria en risc el seu embaràs

lmmarco39985282 kim kardashian attends the tom ford show as part of nyfw spr170907133327

lmmarco39985282 kim kardashian attends the tom ford show as part of nyfw spr170907133327 / Charles Sykes

1
Es llegeix en minuts

La presentadora i empresària Kim Kardashian, de 36 anys, i el seu marit, el raper Kanye West, de 40, esperen el seu tercer fill a través d'un ventre de lloguer. Segons el portal ''TMZ' i la revista 'People', la reina de la telerealitat pateix de placenta accretaá>

Mentrestant, Kardashian ha establert com s'ha de comportar la mare gestant durant aquest període. S'ha compromès a no fumarconsumir alcohol o droguestenyir-se els cabellspujar al metromenjar peix cru o tocar sorra per a gats. Se li ha prohibit, a més, mantenir relacions sexuals durant les setmanes prèvies al part.

El matrimoni ha pagat un total de 37.000 euros, repartits en 10 mensualitats. En cas de gestació múltiple, la mare rebrà 4.100 euros més per cada fill. Així mateix, si sorgeixen problemes com una possible interrupció de la gestació en els primers mesos, la gestant rebria 3.300 euros. La presentadora i el músic han avançat més de 56.000 euros a l'agència encarregada del procés.

Kim ha expressat diverses vegades al 'reality' 'Las Kardashians' el seu desig de tornar a ser mare. També s'ha queixat en aquest espai del dolor sofert durant els parts dels seus fills: North, que ara té 4 anys, i Saint, de gairebé 2.

Notícies relacionades

Mentrestant, Kim Kardashian segueix pujant al seu compte d'Instagram imatges que segueixen fent parlar. L'última, un nou nu en blanc i negre en què apareix únicament amb unes botes pujada a un arbre. En el primer dia, la foto va acumular 1,3 milions de 'likes' i 23.000 comentaris. 

La imatge porta el segell dels fotògrafs de moda Mert Alas i Mac Piggott, que estan preparant un nou llibre de fotos, en què també participaran famosos com les models Irina Shayk i Kate Moss. "¡Molt honrada per haver sigut fotografiada per Mert i Marcus per al seu nou llibre!", anuncia Kardashian, que aquest dijous assistia a la desfilada de Tom Ford a Nova York.