Melania Trump, criticada per anar a la zona afectada per Harvey amb talons

La primera dama dels EUA surt de casa amb sabates altes, però es canvia a l'avió per calçat esportiu

La primera dama els ha canviat per unes esportives per visitar les zones devastades per Harvey. / ATLAS VÍDEO

2
Es llegeix en minuts

Els talons que aquest dimarts ha decidit posar-se la primera dama dels Estats Units, Melania Trump, a l'emprendre el viatge a les zones afectades pel pas del huracà 'Harvey al sud de Texas han causat gran enrenou, encara que quan ha baixat les escales de l'Air Force One s'ha posat calçat esportiu.

Les crítiques han inundat les xarxes després de les imatges en què podia veure's Melania, abans de marxar cap a Texas, caminant pels jardins de la Casa Blanca amb els cabells deixats anar, unes sabates de saló amb alts talons, uns pantalons de tub, ulleres d'aviador i una jaqueta 'bomber' color caqui.

Mitjans com la cadena de televisió CNN o el diari britànic 'The Mirror'The Mirror, entre altres publicacions, s'han fet ressò de l'elecció d'armari de Melania, que ha arribat a la ciutat texana de Corpus Christi vestida amb vambes, el cabell recollit en una cua alta i una gorra blava de beisbol.

"La roba més inapropiada"

"La primera dama ha sigut criticada per posar-se unes ulleres d'aviador i un parell de talons d'agulla quan ha començat el viatge avui [per ahir]", diu l'article del diari de Londres, titulat "la roba més inapropiada que es podia imaginar".

Aquest mitjà britànic tampoc ha estalviat les crítiques al president dels EUA, Donald Trump, de qui ha dit que "no ho va fer molt millor al posar-se uns pantalons de color crema que semblaven xinesos de golf sota l'impermeable".

La publicació nord-americana 'The Daily Beast' ha titulat directament "Talons d'agulla"The Daily Beast, i s'ha burlat de la primera dama al suggerir que havia "impermeabilitzat" les sabates abans d'anar a Houston (Texas).

"Per ser justos, són sabates molt bones, però ¿són els talons alts realment el millor calçat per visitar una zona que està experimentant inundacions massives?", s'ha preguntat aquest mitjà.

Canvi de vestimenta

Davant l'onada de comentaris, també a les xarxes socials, l'oficina de la primera dama ha reaccionat i Melania Trump s'ha canviat de roba abans de trepitjar terra texà.

"És trist que hi hagi un desastre natural actiu a Texas, i la gent es preocupi per les seves sabates", han assegurat a la cadena CNN des de l'equip de la primera dama.

A l'arribar a Texas, Melania portava els cabells recollit, una gorra blau marí de beisbol amb la llegenda de FLOTUS, les sigles de 'First Lady of the United States' ('Primera dama dels Estats Units'); una camisa blanca, pantalons negres de tub i vambes d'esport també blanques.

Visita a la zona afectada

Notícies relacionades

Trump i la seva dona s'han desplaçat a Texas per veure de primera mà les conseqüències de l'huracà 'Harvey', que va tocar terra divendres a la nit a la costa texana amb una força de categoria 4 (en una escala en què 5 és el màxim).

La seva primera parada és Corpus Christi, una ciutat de 320.000 habitants, per on va entrar el cicló, on s'han reunit amb líders locals i algunes de les organitzacions que han ajudat en les tasques de rescat i reconstrucció, i posteriorment, viatjaran a Austin.