Risto Mejide i Laura Escanes passaran la lluna de mel a Buenos Aires

La parella, que es va casar el maig passat, revela que al setembre viatjarà a la capital argentina

risto2

risto2

1
Es llegeix en minuts

El publicista, col·laborador d'EL PERIÓDICOEL PERIÓDICO i presentador de televisió Risto Mejide viatjarà a Buenos Aires per passar la lluna de mel, segons ha revelat la seva dona, Laura Escanes, amb qui va contraure matrimoni el 20 de maig a ArgentonaArgentona (Maresme).

"Després de totes les preguntes que m'heu fet, puc confirmar que al setembre me'n vaig amb aquest senyor [i fa un pla de Risto Mejide] a Buenos Aires". I punt. Sense donar més detalls, com quant temps s'hi estaran o si es quedaran a Buenos Aires tot el temps o es mouran per l'extens país per visitar, per exemple, les cascades d'Iguaçú o la glacera del Perito Moreno, a la Patagònia.

Notícies relacionades

La parella ha estat passant uns dies a Menorca amb Julio, fill del publicista i de la periodista Ruth Jiménez. Cosa que l'orgullós pare -i marit- ha deixat evidenciat al seu compte d'Instagram.

No serà el primer viatge per a Mejide i Escanes, que han estat junts a les MaldivesMaldives -el novembre de l'any passat- o Sud-àfrica, per exemple. La parella sempre ha fet gala de la seva vida privada a través de les xarxes socials, on tots dos tenen multitud de seguidors: només a Instagram, Risto té 574.000 seguidors, i Laura, 783.000. A Twitter, no obstant, les tornes s'inverteixen, i ell té 2,84 milions de 'followers', pels 37.500 d'ella.