DISSENYADORA 'LOW COST'

Heidi Klum presentarà la seva col·lecció de roba per a Lidl a Nova York

Les peces arribaran als supermercats d'aquesta cadena el 28 de setembre

lmmarco39726073 gente heidi klum lidl170818190422

lmmarco39726073 gente heidi klum lidl170818190422

1
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco / Barcelona

Anoteu la data. El 28 de setembre, al Lidl que tingueu més a prop. A partir d'aquest dia es posen a la venda les peces de la col·lecció que ha dissenyat la model i empresària alemanya Heidi Klum per a aquesta firma comercial. Klum, de 44 anys, ha creat una línia exclusiva per a Esmara, marca exclusiva de Lidl, en què les caçadores prometen ser un dels punts forts. Ella ja s'ha fotografiat amb una de les seves creacions, amb estampat felí. 

Tots els dissenys, a preus 'low cost', es posaran a la venda el dia esmentat en 530 supermercats d'Espanya (9.500 a Europa i els Estats Units), encara que es podran veure abans, el 7 de setembre, en una desfilada que tindrà lloc durant la Setmana de la Moda de Nova York. El xou ja té títol: 'Heidi & The City'. 

Es tracta del debut en un esdeveniment de moda internacional tant per a Lidl com per a Heidi Klum com a dissenyadora. I l'elecció de Nova York no és casual: aquesta ciutat és la inspiració de la dissenyadora. 

De 7 a 20 euros

Notícies relacionades

"He volgut crear una línia de moda que sorprengui però que al mateix temps sigui fàcil de combinar i amb què qualsevol dona pugui sentir-se guapa i còmoda, i a preus per a totes les butxaques”, ha ressaltat Klum. La col·lecció inclou caçadores tipus bomber, texans estrets, faldilles 'midi', en tons que van del blau elèctric al conyac. També s'han tingut en compte accessoris com bosses i calçat, amb preus que van des dels 7 als 20 euros. 

Heidi Klum, que és mare de quatre fills, manté en l'actualitat una relació amb el jove Vito Schabel, després de separar-se del cantant Seal. I fa uns mesos ha presentat un llibre de fotografies en edició de luxe en què posa despullada.