TERÀPIA PEL LUPUS

Selena Gomez: "Vaig estar 90 dies sense mòbil i sense pentinar"

La cantant revela a 'Instyle' què va fer durant un retir espiritual allunyada dels focus

lmmarco38269574 new york  ny   may 01   selena gomez attends  rei kawakubo c170804175327

lmmarco38269574 new york ny may 01 selena gomez attends rei kawakubo c170804175327 / VENTURELLI

3
Es llegeix en minuts

La cantant nord-americana Selena Gomez, de 25 anys, va ser diagnosticada de lupus el 2015. L’exestrella de Disney i productora de la controvertida sèrie Por 13 razones va patir llavors ansietat, depressió i atacs de pànic, i això li va fer prendre la decisió d’allunyar-se de la vida pública durant tres mesos.

«Vaig cancel·lar el meu tour. Me’n vaig anar a un retir espiritual durant 90 dies i va ser el millor que vaig poder fer. No tenia telèfon mòbil, i al principi tenia por. Però va ser increïble i vaig aprendre molt», explica Gomez en una entrevista publicada a la revista Instyle, de la qual torna a ser portada en el número de setembre. «Era a la muntanya i ni un sol dia em vaig pentinar. Em vaig dedicar a la teràpia equina, que és molt maca», explica, a més de confessar que ara se sent «feliç, saludable i més forta que mai».

 L’artista nord-americana és la persona amb més seguidors a Instagram (un total de 124 milions), així que degut a la seva gran activitat a les xarxes socials, viure’n allunyada no li va resultar gens fàcil. «Va ser difícil, òbviament, però era el que el meu cor m’estava demanant i vaig pensar: ‘Bé, crec que això m’ajuda a ser més forta’», comenta a l’entrevista.

La pressió de les xarxes

Precisament, l’exposició que suposen les xarxes socials va ser una de les raons per les quals també va decidir allunyar-se’n. «És bo estar connectat, veure les coses dels altres i tenir una idea del que els teus amics estan fent, però és molt difícil combatre la pressió que exerceixen en tu les xarxes socials –confessa l’actriu–. Li diuen a les persones que han de ser o han d’actuar d’una determinada manera. Hi ha gent dolenta que intenta obtenir coses negatives de tu i aquesta energia et fa sentir malament. No ho pots evitar. És molt difícil descobrir qui ets amb tota aquesta pressió».

    

 La cantant i també actriu ha tornat a l’escena pública més forta que mai i renovada d’energia. Ha publicat un nou disc, 'Bad Liar'; ha renovat la segona temporada de la sèrie que produeix a Netflix, Por 13 razones, una sèrie comercial en què s’ha atrevit a introduir el tema del bullying i que ha generat un gran debat en escoles dels Estats Units i el Canadà; i, després de firmar un contracte milionari, continua la seva col·laboració amb la firma de moda Coach, amb la qual ha tret una col·lecció de bosses. No obstant, és conscient que encara hi pot haver dies difícils i no ha abaixat la guàrdia. «Segueixo anant a teràpia. Crec que és molt saludable», explica a la mateixa entrevista.

 

I no només això. Ha sigut una de les joves cares escollides pel director  Woody Allen per al seu nou projecte cinematogràfic, Wonder wheel, que es començarà a rodar ben aviat. Gomez compartirà cartell amb Elle Fanning i Timothée Chalamet. En el repartiment figuren, a més, els actors Kate Winslet, Justin Timberlake i Juno Temple.

Notícies relacionades

Una altra de les raons per les quals l’artista se sent en aquests moments de la seva vida molt més forta és per la seva relació amb el cantant de hip-hop, compositor i productor canadenc d’origen etíop Abel Makkonen Tesfaye, més conegut com a The Weeknd, amb qui va començar a sortir a principis d’aquest mateix any i amb qui ha tingut episodis molt romàntics, com una escapada a Venècia.

Tot i això, l’exestrella de Disney insisteix que no centra la seva felicitat en res ni en ningú en concret. «No depenc d’una àrea de la meva vida per poder ser feliç. Per a mi és molt important tenir a prop els meus amics i familiars i assegurar-me que mai em deixaré influir per ningú com havia fet abans. Tinc sort perquè ell és més un gran amic que qualsevol altra cosa», comenta sobre la seva relació sentimental la que va ser la primera nòvia oficial de l’ídol d’adolescents Justin Bieber.

Selena Gomez i The Weeknd. / INSTAGRAM

Temes:

Depressió