APOSTA MUSICAL

'Suites' per al 'bel canto'

L'Hotel Peralada inaugura sis habitacions dedicades a grans òperes

zentauroepp39550834 gente hotel peralada wine spa   golf170805135607

zentauroepp39550834 gente hotel peralada wine spa golf170805135607

1
Es llegeix en minuts

Els amants de l’òpera tenen una nova opció per disfrutar de la seva gran passió: relaxar-se i descansar en ambients que han sigut especialment dissenyats per homenatjar  grans obres del 'bel canto'. Aquesta proposta és la que acaba d’inaugurar l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf, un establiment de cinc estrelles situat al cor de l’Alt Empordà que ha dedicat les seves sis noves suites a sis òperes que formen part de les més exitoses obres d’aquest gènere musical: 'Madama Butterfly', 'Don Giovanni', 'Turandot', 'Otello', 'Andrea Chénier' i 'La Bohème'. 

    

L’elecció d’aquesta mitja dotzena d’òperes amb les quals s’han batejat les noves habitacions no és causal: corresponen als muntatges d’aquestes obres produïdes pel Festival Castell de Peralada en els últims anys.

PRESENTACIÓ

Les sis noves suites, dissenyades –com la resta de l’Hotel Peralada– per Tarruella & Trenchs Studio, es van presentar oficialment divendres passat, en un acte en què van estar presents el tenor Gregory Kunde i el baríton Carlos Álvarez.

Notícies relacionades

  

 Les òperes 'Otello', 'Andrea Chénier', 'La Bohème' i 'Turandot' donen nom a quatre 'suites júnior', de 42 metres quadrats cada una, als quals s’ha d’afegir 30 metres quadrats més de terrassa. La 'suite jardí Don Giovanni' consta de 75 metres quadrats (més 70 metres mésde terrassa), mentre que la gran estrella, la  'suite presidencial Madama Butterfly', ofereix 95 metres quadrats i 70 metres més de terrassa.