APARADOR GALLEC

Amancio Ortega llueix orgull de pare

Marta, l'hereva de l'imperi, disfruta de la seva història d'amor amb Carlos Torreta

fcasals39510768 ortega170731132224 / GTRES

fcasals39510768 ortega170731132224
fcasals39510761 ortega170731132238

/

1
Es llegeix en minuts

Amancio Ortega s’ha deixat veure aquest cap de setmana per les seves terres gallegues. Al fundador de Zara i del grup Inditex, l’home que té garantit un lloc al podi dels més rics del planeta, depenent de la setmana de l’índex Forbes, se l’ha vist alegre, repartint encaixades de mans i abraçades. ¿Els motius? A saber. El primer que se li acut a un cronista és l’orgull i la satisfacció d’un pare contemplant l’alegria enamorada de la seva filla. L’altre motiu, pura especulació, estar feliç i content pels resultats d’una enquesta recent entre joves espanyols en què una majoria ­expressava el desig de ser de grans «com Amancio Ortega». Durant els anys 90, els joves de llavors volien ser Mario Conde. Els temps canvien. Els ­somnis, les aspiracions, no tant

Notícies relacionades

La competició hípica Saltos de Casas Novas, a Larín (la Corunya), ha permès certificar que la història d’amor de Marta Ortega Carlos Torreta avança a un trot melós, a punt per al salt i el galop. Les imatges del cap de setmana componen un amable àlbum: Amancio xerrant amb el seu gendre; aquest fent petons a la seva parella, una gran amant dels cavalls; el passeig del patriarca amb la seva dona, Flora Pérez, i la trobada amb l’actual president d’Inditex, ­Pablo Islas.

Les cròniques expliquen que Marta Ortega s’ha integrat a fons en l’estructura de l’empresa familiar i que per tant s’ha allunyat de la competició. Els seus cavalls estan actualment a Holanda, atesos  i cuidats pel seu entrenador, Eric van der Vleuten. Segons 'Vanity Fair', la retirada és pràcticament un fet. «Treballa molt, té un fill i un nòvio a Madrid».