Justin Bieber atropella un fotògraf al sortir d'una església

El cantant envesteix el paparazzi, que ha resultat ferit lleu en una cama, amb la seva camioneta negra a la sortida d'un servei religiós a Hollywood

fcasals39466564 justin bieber170727134025

fcasals39466564 justin bieber170727134025 / GTRES

1
Es llegeix en minuts

Després de la polèmica per la cancel·lació de la seva gira mundial, fa només dos dies, el cantant Justin Bieber torna a ser notícia per atropellar un paparazzi que l'esperava a la sortida d'un servei religiós a l'església Hillsong, a Beverly Hills (Los Angeles, Califòrnia) aquest dimecres a la nit.

Encara que al principi es va especular que podia haver sigut un atropellament intencionat, la policia s'ha afanyat a assegurar que tot apunta que ha sigut un accident. De fet, el mateix cantant ha baixat del vehicle -una camioneta negra- per interessar-se per l'estat de l'home, de 57 anys, que intentava aconseguir imatges del cantant.

Segons alguns testimonis de l'incident, el canadenc ha intentat espantar els cambres que eren a la carretera i n'ha atropellat lleument un amb el seu Dodge Ram. El fotògraf ha resultat ferit lleu en una cama i ha sigut traslladat a l'hospital Cedars-Sinai. A les imatges difoses pels mitjans digitals, es pot veure el cantant, de 23 anys, mirant d'ajudar l'home a posar-se dret després de caure a terra al costat del vehicle fora del teatre Saban.

Estès a terra

El fotògraf s'ha quedat estès a terra fins que ha arribat l'ambulància. Testimonis de l'escena han assegurat que Bieber ha demanat als curiosos que s'acostaven per mirar què passava que deixessin més espai, mentre atenia el paparazzi.

Notícies relacionades

L'atropellament s'ha produït quan Bieber sortia d'un servei religiós, en què ,segons sembla, també hi havia Kourtney i Khloe Kardashian, encara que elles no han estat involucrades en la col·lisió.

El tinent de la policia de Beverly Hills, Scott Dowling, ha assegurat a 'The New York Daily News' que la col·lisió ha tingut lloc a una "velocitat extremadament lenta".