paleta de colors

Nieves Álvarez, la 'maja' de la planxa de surf

La model descansa a Eivissa i Formentera, on també ha arribat Paz Vega

fcasals39433489 combo tostadero170724190410

fcasals39433489 combo tostadero170724190410

1
Es llegeix en minuts

La paleta de colors del Mediterrani té molts matisos. L'eivissenca deu ser una gamma de color amb una força d'atracció única, irrepetible. Revisant les imatges que enviaven ahir les agències es detecta el gust de molts per recarregar les piles a Eivissa i Formentera. Paz Vega i Nieves Álvarez són aquests dies dues alegres sirenes en unes aigües que coneixen bé.

El físic de la protagonista de 'Lucía y el sexo', aquell estiu del 2001 (quan encara jugava a futbol Xevtxenko), es va convertir en pòster icònic del que pot ser la vida en una illa. Setze anys enredats amb aquella imatge a la qual tornem al contemplar Paz Vega amb el seu marit, Orson Salazar, poc abans de capbussar-se en una cala eivissenca.

En una altra zona de l'illa, el fotògraf va capturar Nieves Álvarez posant com la 'maja' de la planxa de surf per a plaer d'un dels amics de travessia de la model. A la imatge es veu el col·lega retratant amb el mòbil Álvarez, flotant, amb banyador i ulleres negres.

La col·lega de professió de Vega Elisa Mouliaá també ha aterrat a Eivissa acompanyada d'un grup d'amics. L'actriu potser aprofitarà la travessia en vaixell fins a Formentera per donar una volta al seu paper televisiu més recent, com a policia en la sèrie 'Servir y proteger', encara que els 'voyeurs' de la platja segur que la recorden més per la seva participació en 'Águila Roja'.

Notícies relacionades

També ha buscat refugi a l'illa la model britànica Lucy Mecklenburgh. Sembla que no passa el seu millor moment sentimental després de trencar amb la seva parella, Ryan Thomas