On Catalunya

A ple sol

Ratajkowski i Longoria, al sol

fcasals39420457 playa170723164748

fcasals39420457 playa170723164748

1
Es llegeix en minuts

La top model Emily Ratajkowski ha escollit les platges de Califòrnia per reflexionar. El ressò del seu lament que la discriminaven a Hollywood per la mida dels seus pits encara dura als mitjans. Veient-la al sorprendre el fotògraf a Los Angeles, somrient amb un biquini negre, es pot concloure que aquelles declaracions a la revista 'Harper’s Bazaar' formen part d'una estratègia de màrqueting i que un cop llegides devia patir un atac de riure. Durant uns dies, Ratajkowski va elevar la temperatura dels clics que marquen el ritme del consum de webs.

Emergeix un altre somriure al revisar la imatge d'Eva Longoria en una platja d'Eivissa (segona per l'esquerra). La mateixa alegria que la del manter que no perd detall del pas de l'actriu que es va donar a conèixer mundialment amb la sèrie 'Mujeres desesperadas'.

Longoria s'ha instal·lat a Eivissa després d'uns dies a Marbella, on va poder degustar les habilitats gastronòmiques dels germans Torres, Sergio i Javier. Dos cielos i una estrella (de cine) hauria pogut ser el titular de la crònica que mai va arribar.

Notícies relacionades

Dies de sol també per als famosos espanyols que es deixen veure en banyador amb comptagotes. És el cas de Makoke, l'esposa de Kiko Matamoros, a la sorra gaditana (primera foto a l'esquerra). L'esbarjo a la sorra s'arrodoneix observant Flavio Briatore a Marina di Pietrasanta, a la Toscana, molt a prop de la bonica ciutat de Lucca, i la cantant Pixie Lott abraçada a una amiga a Eivissa.