TENDÈNCIA AQUÀTICA

Els famosos es posen 'flamencs'

Els animals i les fruites són els matalassos més sol·licitats, però sens dubte el rànquing de popularitat l'encapçala l'inflable amb forma d'au camallarga

zentauroepp39181914 gente extra instagram paula echevarria170714162609

zentauroepp39181914 gente extra   instagram paula echevarria170714162609
zentauroepp39183787 gente extra   justin bieber  instagram170714162534
zentauroepp39183946 gente extra  paz padilla170714162511
zentauroepp39183945 gente extra  patricia conde170714162124
zentauroepp39183551 gente extra  instagram kiko rivera170714162601

/

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Aquest estiu molts famosos s’han apuntat a una nova moda: anar a la platja o a la piscina amb grans flotadors amb formes d’animals, porcions de pizzes, gelats, pinyes, dònuts, així com les ja clàssiques bananes i els emojis de WhatsApp. Com més grans, millor. La forma és el menys important: n’hi ha de creatius, de coloristes, de divertits, però sobretot han de ser de mida XXL.

Aquesta divertida joguina aquàtic va començar a popularitzar-se l’any passat de la mà de Taylor Swift, quan la cantant va penjar una foto a Instagram damunt d’un cigne blanc gegant amb el seu ara exnòvio, el dj Calvin Harris.

Els animals són els més sol·licitats, però malgrat la varietat de models  –en les últimes setmanes hem vist cocodrils, micos, tortugues, taurons...– el que sens dubte encapçala el rànquing de popularitat és el flotador amb forma d’au camallarga.

Paula Echevarría va ser una de les primeres a sumar-se a la moda del flamenc rosa a la piscina. Així, al principi de l’estiu, l’actriu va compartir una imatge en què posava en un vistós i confortable matalàs amb un biquini que hi feia joc.

Una altra de les que s’han decantat per aquesta mascota aquàtica és Patricia Conde, que va combinar el seu biquini i les seves ulleres de sol amb el matalàs mentre disfrutava d’un refrigeri. Conde es va atrevir, fins i tot, a aixecar-se i posar-se dreta en un repte que es va fer viral.

La seva col·lega de professió Marta Torné, expresentadora de Cámbiame i per tant sempre atenta a les modes, es va retratar amb aquest flotador, però en el seu cas amb el seu gos. Ella va optar per un matalàs molt més còmode, tot i que per darrere es podia veure el flotador del flamenc rosa.

L’actriu Macarena Gómez tampoc s’ha resistit a flotar al mar sobre el tendre inflable. L’actriu ha pujat una foto en què ha assegurat que és complicat posar amb el matalàs: «¡És molt difícil mantenir-se a l’inflable de moda!». Potser per això també s’ha fotografiat en un altre amb forma de síndria.

Notícies relacionades

Hiba Abouk, Paz Padilla, la influencer Aída Domènech, més coneguda per Dulceida, i els televisius Ares Teixidó i Pelayo Díaz han mostrat així mateix els seus inflables a les xarxes. I fins i tot Kiko Rivera ha caigut en la temptació i ha compartit un vídeo en què se’l veu llançant-se des de la vora d’una piscina directament cap al matalàs.

Celebritats de l’altra banda de l’Atlàntic com Kendall Jenner, Justin Bieber i Sofía Vergara han mostrat igualment la seva col·lecció d’inflables a la piscina. 

Temes:

Estiu Piscines