espot de la universitat d'estiu

Juan Carlos Monedero, el "pare enrotllat" de Podem

Un vídeo promocional del partit morat causa furor a les xarxes pel 'look' desenfadat del politòleg

 

  / PODEM

1
Es llegeix en minuts

Unes bermudes, unes ulleres de busseig, una guitarra i un llibre de Karl Marx Friederich Engels és el que s'emporta Juan Carlos Monedero per anar a la Universitat d'Estiu de Podem a Cadis. Així ho mostra el vídeo promocional, que s'ha fet famós, però no precisament pel poc equipatge, sinó perquè s'hi veu un Monedero amb un 'look' totalment desinformal preparant la maleta amb ulleres de sol i samarreta sense mànigues al ritme de la rumba que toquen els seus 'companys de pis'.

Notícies relacionades

La vestimenta del professor de la Universitat Complutense de Madrid i un dels fundadors de Podem ha aconseguit arrencar més d'un riure i així han volgut compartir-lo els usuaris de les xarxes socials. Des d'aquells que no li tenen gaire apreci fins als seus propis amics dins del partit, el posat de Monedero ha donat per a la broma. Pablo Iglesias ha retuitejat algun comentari irònic i fins i tot el mateix Monedero s'ho ha pres de conya.

De camí a Cadis s'ha endut tot un bany de mems, encara que, sens dubte, ha aconseguit un dels objectius del vídeo: donar a conèixer la Universitat d'Estiu de Podem, que se celebrarà a Cadis del 6 al 9 de juliol.