PROJECTE PER A LA PETITA PANTALLA

Isabel Pantoja porta la seva vida a la tele

La productora mexicana BTF aterra a Espanya amb el biopic autoritzat de la tonadillera, tot i que encara no hi ha guió ni elenc artístic

undefined37353854 barcelona  18 02 2017 concierto de isabel pantoja en el pala170619130912

undefined37353854 barcelona 18 02 2017 concierto de isabel pantoja en el pala170619130912 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
Olga Pereda
Olga Pereda

Periodista

ver +

L’exreclusa «més gran que ha 'parío mare'» –segons la va definir una fan al concert del novembre passat a Aranjuez– portarà la seva vida a la petita pantalla. La productora mexicana BTF Media, especialitzada en films biogràfics de personatges famosos, desembarca a Espanya amb un projecte de què encara no hi ha guió: el biopic (autoritzat) d’Isabel Pantoja, que el novembre del 2014 va ser condemnada a dos anys de presó per blanqueig de diners. Tampoc hi ha encara una actriu elegida per al paper protagonista de la sèrie, que es rodarà a Espanya.

El personal de BTF va anunciar ahir a Madrid que fa «sis mesos» que negocia amb la tonadillera i amb el seu germà i representant, Agustín Pantoja, per tirar endavant el projecte, que serà distribuït per televisió, també a nivell internacional, i que possiblement tindrà uns 13 capítols d’una hora cada un.

«Fa sis mesos que parlem amb ella, però no hi ha hagut mai reticències per la seva part. No ens va costar gaire convèncer-la», va explicar el màxim responsable de la productora, Francisco Cordero, i el seu soci a Espanya, Oriol Uria.

Notícies relacionades

La pregunta és obligada: ¿aquest biopic inclourà el conflicte judicial de Pantoja, que a l’octubre va donar per conclosa la pena de dos anys de presó a la qual va ser condemnada per blanqueig de capitals obtinguts per la seva exparella Julián Muñoz durant el seu pas per l’Ajuntament de Marbella? La resposta és ambigua: «Per ara no podem dir res. El projecte està arrencat. Tot això se sabrà l’octubre que ve, quan presentem el tràiler de la sèrie al MIPCOM [el Mercat Internacional de Programes de Comunicacions de Cannes]».

«UNA GRAN PERSONA»

«En les converses que hem tingut fins ara amb Isabel Pantoja no hi ha hagut cap línia vermella. Al contrari, estar amb ella ha sigut una experiència personal molt bonica. He conegut una gran persona», va afirmar Uria, que destaca que la sèrie recrearà Cantora, la residència campestre que la cantant va heretar després de la mort de Paquirri, en què ha viscut des d’aleshores i en què s’ha refugiat i atrinxerat en innombrables ocasions l’artista, que a punt de complir 61 anys viu ara una segona joventut als escenaris.