'TRENDING TOPIC'

La revista 'Tiempo' sorprèn amb els gustos de la princesa Elionor

Li agraden el cine de Kurosawa i les lectures de Stevenson i Carroll, parla anglès i té una gosseta que es diu Sara

 

 

1
Es llegeix en minuts

La revista 'Tiempo' dedica aquesta setmana la portada a la princesa d’Astúries, Elionor de Borbó, sota el títol «Així és la futura Reina d’Espanya». I en pàgines interiors s’inclou un detallat reportatge en el qual s’expliquen tot un seguit de curiositats de la vida de la filla gran dels Reis.

El setmanari destaca que Elionor és una nena tranquil·la, serena i observadora, molt semblant pel que fa a forma de ser al seu pare, el rei Felip VI. Elionor, que té 11 anys i que aquest curs acabarà Primària, és molt bona estudiant i bastant responsable.

Domina l’anglès i també estudia xinès i totes les llengües de l’Estat. Pel que fa a les seves aficions, li agraden la música, l’esquí i el ballet. També els animals, i per això té una gosseta retriever que es diu Sara.

A la princesa li encanten les pel·lícules de Hayao Miyazaki ('El viaje de Chihiro') i Akira Kurosawa ('Dersu Uzala') i els llibres de Carroll, Stevenson, Tolkien, Dahl, Barrie, així com el teatre, al qual sol portar la seva mare en sales alternatives com la Cuarta Pared de Madrid. 

Notícies relacionades

Els seus pares, explica la revista 'Tiempo', s’encarreguen que el cine i els llibres reforcin la seva formació educativa: una pel·lícula pot sembrar imatges evocadores i poderoses que ajuden a formar en ocasions el caràcter amb més eficàcia que les lliçons d’una pissarra electrònica.

Les pel·lícules del director japonès d’animació Miyazaki o la bonica 'Dersu Uzala', de Kurosawa, un exemple net del valor de l’amistat i de la natura, són peces delicades de la creació més selecta que, segons ha comentat la seva mare, doten de valors les ments en formació de qualsevol nen d’aquesta edat.