DESPRÉS DE PASSAR UNS DIES A LA POLINÈSIA

Pippa, de lluna de mel a Austràlia

La parella va estar abans allotjada a l'illa de Tetiaroa, a la Polinèsia francesa

lmmarco38682267 pippa middleton  l  and her husband james matthews  r  arriv170531201257

lmmarco38682267 pippa middleton l and her husband james matthews r arriv170531201257 / SAEED KHAN

2
Es llegeix en minuts

Se n'han anat a l'altra punta del món. Després de passar uns dies a les platges de Tetiaroa, l'illa que va comprar l'actor Marlon Brando a la Polinèsia Francesa i que alberga un luxós i exclusiu hotel, Pippa Middleton i el seu marit James Matthews prossegueixen amb la seva lluna de mel a Sidney.

Els noucasats van arribar a la ciutat australiana aquest dimarts i han estat passejant i disfrutant de les seves vistes, incloent-hi el famós pont del port de Sidney amb la cèlebre òpera. "Es veien molt enamorats, compartint mirades afectuoses mentre parlaven amb amics", han recollit diversos mitjans australians.

Vestits de manera informal, amb ulleres de sol i somrients, la parella va ser vista i fotografiada prenent un taxi aquàtic i després un hidroavió que els va portar fins al Cottage Point Inn, un dels restaurants més luxosos de la ciutat, a la riba del riu Hawkesbury. El 'Daily Mail' reprodueix fins i tot el que van menjar: ell pit d'ànec i ella l'especialitat de la casa, un tàrtar de cangur.

TÀRTAR DE CANGUR

Després de dinar, en què van estar acompanyats per uns amics, el nou matrimoni es va dirigir a l'hotel Park Hyatt on es creu que s'allotja la parella aquests dies.

Malgrat la discreció amb què el matrimoni ha organitzat tant el casament –amb exclusiva per a 'Hello'– com la lluna de mel, l'elecció de Sidney ha resultat una sorpresa ja que no entrava entre els possibles destins. Després de la ciutat australiana, s'espera que la parella continuï la lluna de mel a la finca que la família Matthews posseeix en terres escoceses.

UN CASAMENT GAIREBÉ REIAL

Notícies relacionades

La germana de la duquessa de Cambridge, Pipa Middleton, de 33 anys, es va casar amb el financer James Matthews, de 41, el passat 20 de maig en el que va ser un casament gairebé reial. La cerimònia, al poblet d'Englefield, a una hora de Londres, es va celebrar en presència del futur hereu al tron, el príncep Guillem, la seva dona i germana de la nòvia, Caterina, duquessa de Cambridge, i el príncep Enric. El lloc escollit va ser l'església medieval de St Mark's, ubicada en una propietat privada, encerclada i controlada per agents de seguretat, que van mantenir a distància desenes de càmeres i reporters de la premsa nacional i internacional.

A part de família i amics, també van assistir a la cerimònia algunes cares conegudes, com la princesa Eugeènia i el campió internacional de tennis, el suís Roger Federer. Encara que no van posar junts, al dinar organitzat després de la cerimònia hi va assistir la nova parella del príncep Enric, l'actriu nord-americana Megan Markle, de 35 anys.

Temes:

Austràlia