LA CANTANT, CONVIDADA A 'EL HORMIGUERO 3.0'

Shakira es va enamorar de la boca de Piqué

L'artista va presentar el seu nou disc, 'El Dorado', al programa de Motos

2
Es llegeix en minuts
JUAN FERNÁNDEZ / MADRID

De Gerard Piqué es diu que el perd la boca (o el dit polze sobre la pantalla del mòbil, segons les hores i els dies), però ahir ens vam assabentar que va ser precisament la rodonesa dels seus llavis el que va captivar Shakira, la seva parella i mare dels seus dos fills, el dia que el va conèixer. La cantant ho canta a Me enamoré, tema inclòs en el seu nou disc, El Dorado, que ahir a la nit va presentar a El Hormiguero 3.0, però va revelar que la lletra de la cançó no és una llicència poètica, sinó el relat del seu amor a primera vista: «Al veure'l, vaig pensar: quina boca més rodoneta, m'agrada aquesta barbeta».

Els detalls del mediàtic enamorament van ocupar bastants minuts del programa, per a alegria d'un Pablo Motos a qui li brillaven els ullets sentint Shakira dir que encara guarda els sostenidors de ratlles que duia la nit que va conèixer Piqué. «Va ser a Madrid», va dir la cantant amb molt d'èmfasi, com si volgués subratllar la paradoxa que la seva relació amb el central del Barça hagués començat a la ciutat de l'etern rival blaugrana, tot i que la cosa es va seguir forjant a Sud-àfrica, on tots dos van viatjar en dates immediates. Segons havia anunciat el futbolista i ahir a la nit va confirmar la cantant, van ser les seves converses sobre el clima sud-africà les que van confirmar a l'un i a l'altra que entre tots dos hi havia alguna cosa més que simpatia.

Vestida amb uns texans trencats i una jaqueta a joc amb el títol del disc, Shakira va arribar al plató continguda i freda, es podria dir que distant. La seva visita silenciava la bola que apuntava a un suposat disgust de la cantant amb el presentador d'El Hormiguero arran de la seva última visita al programa, de la qual han passat vuit anys, però de mica en mica l'ambient es va anar caldejant i la colombiana va acabar ensenyant a Motos a ballar bachates.

Notícies relacionades

En el transcurs del programa, Shakira va revelar que Piqué es va emocionar el dia que el va portar a l'estudi de música i li va cantar per primera vegada Me enamoré, tema dedicat al futbolista, i va confessar l'esquizofrènia amb què viu el seu sentiment culer: «Quan juga el Barça soc fan, però estoica. Però quan juga el meu fill Milan soc una hooligan. Va a pràctiques de futbol dues vegades per setmana i allà soc l'única mare cridant», va explicar.

GAS HEXAFLUORUR

La maternitat va ser l'altre eix de la conversa de Shakira i Motos, que no va dubtar a preguntar-li si se sentia culpable quan ha d'estar lluny dels seus fills per viatges de feina. L'hi va deixar botant. «És clar que sí, com qualsevol mare», va respondre l'artista. Shakira va sortir triomfal del qüestionari de les formigues, de l'experiment de Marlon amb gas d'hexafluorur i de l'instant còmic amb el Monaguillo. Va acabar tan contenta que al final del programa va preguntar: «¿Ja s'ha acabat? Se m'ha fet curt».