COMUNICADOR FELIÇ

Risto Mejide presumeix d'anell de casat

El presentador d''All you need is love... o no' (T-5) mostra a Instagram el trosset d'or que certifica el seu enllaç amb la model Laura Escanes, celebrat aquest dissabte a Argentona

undefined38539100 extra   instagram de risto mejide170521193123

undefined38539100 extra instagram de risto mejide170521193123

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

"Que todas las noches sean noches de boda, que todas las lunas sean lunas de miel", amb aquestes estrofes tretes d'una cançó de Chabela Vargas, 'Noche de bodas', que canta també Joaquín Sabina, Risto Mejide, presentador d''All you need is love... o no', a Tele 5, ha volgut mostrar a Instagram que feliç que està després del seu enllaç, aquest dissabte, amb Laura Escanes. 

Notícies relacionades

Acompanyen una foto en què el comunicador apareix mostrant el seu dit anular amb l'anell que certifica la seva unió amb la jove model de 21 anys (ell en té 42), una joia realitzada amb or fos d'altres joies de les dues famílies que ha creat l'orfebre gallec i campió paralímpic Pablo Cimadevila. De fons, la luxosa 'suite' de l'Hotel Mandarín Oriental Barcelona, on la parella ha passat aquesta nit: " Aquí estic, lluint l'anell en una suite més gran que casa meva", confessa.

Mejide aprofita per donar gràcies a tots i cadascun dels gairebé 500 convidats al seu casament, que es va celebrar aquest dissabte a la masia Mas Cabanyes, d'Argentona (Maresme): "Milions de gràcies a tots els convidats per compartir amb nosaltres el millor dia de la nostra vida", els diu. I afegeix: "Més feliç no ho puc ser, si només cal veure'm la cara d'embadalit". Per si algú pogués dubtar-ne.