APOSTA O REGAL

Haakon de Noruega s'afaita a mig sopar d'aniversari dels seus pares

El príncep es va absentar uns minuts i va tornar a la taula sense la barba i el bigoti que duia des de fa 16 anys

haakonbarba

haakonbarba

1
Es llegeix en minuts

Des de fa 16 anys la imatge del príncep Haakon de Noruega, el marit de Mette Marit, ha estat lligada a la seva cuidada barba. Fins ara. Perquè l'hereu de la corona noruega va triar precisament el sopar de celebració del 80 aniversari dels seus pares, els reis Harald i Sònia, per absentar-se uns minuts, afaitar-se el bigoti i la barba i tornar al seu seient al costat a la seva mare como si res no hagués passat, cosa que va deixar estupefactes tota la reialesa europea congregada.

Notícies relacionades

El compte oficial de la casa reial noruega va deixar constància de l'abans i el després de l'aspecte de l'hereu de la corona amb una combinació de fotografies. Els rumors sobre una barba postissa inunden les xarxes socials, encara que segons Kjell Arne Totland, una experta en la família reial de Noruega, es podria tractar "o d'una aposta o d'un regal als seus pares".

En el sopar de gala de l'aniversari dels Reis, la família reial noruega va estar acompanyada per representants de les cases reials europees de Dinamarca, Suècia, Bèlgica, Holanda i Luxemburg. Els reis Joan Carles i Sofia no hi van assistir en aquesta ocasió, ja que només van anar al sopar de dimecres, ofert pel govern de Noruega.

Temes:

Noruega