MUSA DE LA FESTA 'LA FLOWER' A CARPE DIEM

Rocío Crusset: "Menjo molt tranquil·la"

"Qui diu que estic molt prima és que no em coneix", assegura la model sevillana

lmmarco38295155 barcelona 04 05 2017  la modelo roc o crusset   madrina de l170504203536

lmmarco38295155 barcelona 04 05 2017 la modelo roc o crusset madrina de l170504203536 / JULIO CARBO

3
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA

Ja està una mica farta que li diguin «anorèxica» per les xarxes i les redaccions. «El que diu això és que no em coneix o no m’ha vist menjar, perquè si em conegués no ho diria», assegura Rocío Crusset mostrant que té carn als braços morenos i que a més de la seva mare, la periodista Mariló Montero, i del seu pare, el periodista Carlos Herrera, ja hi és ella per defensar-se per si mateixa de comentaris malèvols. «No m'afecten. Sé que estic exposada però no m'importa. Menjo molt tranquil·la. Jo estic sana. Jo estic bé. No crec que estigui esquelètica ni de bon tros. I si se'm veiés malament ja seria amb què treballo qui s'encarregaria de dir-m'ho».

Ahir a la nit, a la jove model sevillana de 23 anys la van vestir amb un vaporós conjunt blanc que li difuminava les formes, que en té. Tocava look hippy per apadrinar la festa La Flower a la sala Carpe Diem de Barcelona. «Així que aquí em tens en pla pau i amor, que és una cosa a la qual m’apunto, perquè no és que jo visqui al món de Yupi, però sí que soc especialista a deixar de costat les males vibracions».

Com que és una model «disciplinada», cosa de què presumeix – «jo faig el que em manis», li diu al fotògraf–, fa uns dies, també a Barcelona, li va tocar desfilar vestida de núvia per a Rosa Clará –«encara que a mi trigareu a veure’m amb el meu propi vestit», feia broma la jove, que com mig Espanya sap per la premsa rosa, surt amb un dels models més cobejats i desitjats, el jove Juan Betancourt, d’origen cubà. 

La jove no vol facilitar gaires detalls sobre la seva parella i esquiva les preguntes amb gràcia. Ja en una entrevista radiofònica, a la pregunta del seu pare «diuen que hi ha un home que et ronda», ella li va etzibar: «Jo d’aquests temes no en parlo». Però el cas és que els missatges que tots dos s’envien diuen que, fins i tot en la distància, entre ells tot és pau i amor.

AMB JUAN BETANCOURT A COACHELLA

Tot i que es van guardar de publicar a Instagram fotos junts, la parella i uns amics van estar fa poc al festival de Coachella, a Califòrnia. «Era la primera vegada que hi anava i vam estar veient l’actuació de Lady Gaga i d’Essex, que m’encanta. L’ambient està bé encara que una cosa és el festival i una altra la desfilada dels famosos», recorda amb el seu accent andalús mentre s’esbulla els cabells i mostra l’aspecte «racial» que és el que fa que li surti feina a l’altre costat de l’Atlàntic. 

Notícies relacionades

«Jo no havia pensat mai a treballar de model, encara que reconec que em cridava l'atenció com a moltes nenes»,  respon quan se li pregunta pels seus inicis. «I tot i que no abandono els meus estudis de màrqueting m’ho prenc amb molta professionalitat. M'he adonat que s'ha de tenir disciplina per seguir endavant. Sempre s’ha de saber per on has de tirar», assegura. 

I aquí li surten les arrels. «Cada any espero impacient la Feria de Abril. M’ho passo molt bé», reconeix recordant que li encanta vestir-se de flamenca. «És on tinc els amics i la família.  Ens ho passem fenomenal i sabem com divertir-nos. És una tradició que he viscut des de petita». A Sevilla hi té el cor. «Mira que he viatjat i he estat en llocs, i que ara tinc la base a Madrid. Però per mi Sevilla és la meva ciutat. La gent és alegre i sempre està disposada a divertir-se rialles i a sortir. Les arrels és el que tenen, que sempre tiren. És casa meva i si algun dia, d'aquí molt, tinc fills, és on m’agradaria que es criessin».