ESCLAT A TWITTER

Bertín Osborne li diu "lladre i miserable" a Nicolás Maduro

El cantant i presentador anima els veneçolans a participar en les protestes contra el president veneçolà

 

 

1
Es llegeix en minuts

El cantant i presentador Bertín Osborne ha publicat un missatge a Twitter en què carrega fort contra el president veneçolà, Nicolás Maduro. "Aquest llardós, lladre, pocavergonya i miserable ha de pagar pel que està fent”, assegura Osborne, de 62 anys, que també anima els veneçolans a participar en una protesta que tindrà lloc a Caracas contra el president chavista. “¡Tant de bo Déu em senti i ho pagui!”, afegeix el presentador de 'Tu casa es la mía'.

Notícies relacionades

El fet que la dona d'Osborne, Fabiola Martínez, sigui veneçolana l'ha portat en diverses ocasions a opinar sobre l'actualitat del país llatí, tot i que aquesta vegada ha elevat el to dels atacs. “Des d'Espanya segueixo diàriament les notícies que passen al nostre país, perquè també ja és meu”, comença dient abans d'assegurar que el que passa a Veneçuela el preocupa i l'“omple de ràbia”.

Al final del missatge, indica: "Tant de bo aquesta banda de delinqüents i miserables surtin d'allà d'una vegada”, assegura abans d'animar que centenars de milers de persones vagin a la protesta contra Maduro. “Perquè són covards. No s'atreviran a fer res si sou molts”.