VESTIDA AMB CONJUNTS DE COMME DES GARÇONS

Katy Perry i la seva estrambòtica sessió per a 'Vogue'

En un dels mems comparen el seu vestit vermell i groc amb la bandera espanyola

 

  / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

La cantant Katy Perry s'ha pres amb humor els comentaris que està generant a les xarxes socials la sessió de fotos que ha protagonitzat per al pròxim número de la revista 'Vogue', de la qual també és portada. En aquestes imatges apareix vestida amb diferents conjunts de Comme des Garçons, incloent-hi un de vermell i groc que en algun mem s'ha convertit en la bandera espanyola.

L'artista serà una de les amfitriones, amb l'editora del 'Vogue' Anna Wintour, de la gala del Met, que se celebra el pròxim 30 d'abril i que ret homenatge a la trajectòria de la dissenyadora japonesa Rei Kawakubo, creadora de Comme des Garçons, de forma que tots els conjunts amb què apareix Perry porten el seu segell i diguem-ne que juguen amb l'arquitectura i els volums.  

“Mai abans havies vist Katy Perry així”. Així anunciava el 'Vogue' americà al seu Twitter el reportatge i les fotos realitzades pels fotògrafs Mert Alas i Marcus Piggott. I el tuit no es quedava curt.

Perry apareix amb uns conjunts impossibles. Mentre 'Vogue' la defineix com a andrògina i arquitectònica, a les xarxes socials un allau de mems la comparen amb un 'hot dog' i fins i tot amb una bandera d'Espanya vivent.

Per anar obrint boca, la mateixa Katy Perry, que aquest cap de setmana ha estat també al festival de Coachella lluint el seu tallat de cabells gairebé rapat i les sabates de rateta que ha dissenyat ella mateixa, ha compartit algunes de les imatges de la sessió a Instagram. A més les ha titulat de forma desenfadada, fins i tot còmica, i ha respost algun dels muntatges fotogràfics que han creat i compartit al seu perfil de Twitter alguns dels seus gairebé cent milions de seguidors. “La meva vida és el teu mem, ok, ets benvingut”, contestava a un que la comparava amb un pot de mostassa.

Notícies relacionades

Katy Perry ha tuitejat que entre les seves distraccions hi ha “fer captures de pantalla i retallar i guardar mems per utilitzar-los en el futur”.

Després titulava una altra de les fotos que més ha cridat l'atenció, en què porta al cap una lligadura amb puntes: “Quan no et fies dels coixins de les aerolínies”. En un altre 'tuit' feia broma sobre el recarregat estilisme definint la foto com: “Quan li dius a la noia que es vesteixi 'casual'”.