DESPRÉS DEL SEU INFART

Banderas li envia ànim i uns consells a Coronado

"Comprendre-ho, fer el que t'indiquen i començar a caminar novament", li diu l'actor malagueny al seu col·lega, que va tenir un infart dissabte

lmmarco38068777 gra248  madrid  15 04 2017   fotograf a de archivo  del 10 0170417145135

lmmarco38068777 gra248 madrid 15 04 2017 fotograf a de archivo del 10 0170417145135 / Javier Tormo

2
Es llegeix en minuts

L'actor malagueny Antonio Banderas, de 56 anys, li ha enviat una mostra d'afecte i alguns consells al seu col·lega Jose Coronado, de 59, després que aquest tingués un infart dissabte passat quan era a casa seva, a Madrid. Coronado està ingressat a l'hospital de La Princesa, on se l'ha sotmès a una intervenció en què se li ha col·locat un 'stend'. La seva evolució és bona i si continua així abandonarà aviat el centre mèdic, encara que haurà de descansar uns dies a casa.

"Ànim Jose. Comprendre-ho, fer el que t'indiquen i començar a caminar novament", ha escrit Banderas al seu col·lega al seu compte de Twitter. L'actor malagueny va revelar fa unes setmanes, durant el festival de cine de Màlaga, que el 26 de gener havia tingut un infart i com a conseqüència d'això li van implantar tres 'stends'.

Banderas va explicar en roda de premsa que s'ha pres el seu problema cardiovascular com un seriós avís del ritme de vida que porta des de fa molts anys i el primer que ha fet ha sigut deixar el tabac. "Em trobo bé. El que ha obert tot això (assenyalant al cor) és un espai de reflexió. Jo sé per què m'ha passat. L'any passat jo deia que el meu estat natural era el cansament, no recordava el que era descansar i quan ho feia el meu cos s'espantava, i el meu cor em va dir prou. Ara la meva reflexió és com seguiré vivint... He portat una vida que no era normal", va explicar l'actor, que ha passat aquesta Setmana Santa en companyia de la seva nòvia i la seva família. 

Notícies relacionades

Coronado també està immers en una voràgine de treball que el porta a haver de compaginar el seu treball a televisió amb el cine i el teatre. Diumenge al migdia, el mateix Coronado enviava un missatge a Twitter en què assegurava que estava bé i treia importància al que havia passat per no preocupar la seva mare.

Coronado es va trobar malament quan era a casa seva i va trucar ell mateix a emergències. Els metges van optar per traslladar-lo en una UVI mòbil del Summa al centre mèdic, on va arribar acompanyat del seu fill gran, Nicolás, fruit de la seva relació amb Paola Dominguín. L'actor va haver de suspendre les representacions de l'obra de teatre 'Ushuaia' al Teatro Español.