ACTOR TOCAT

El somriure trist de Brad Pitt

L'actor, que ha reaparegut en una 'premiere' a Los Angeles, sorprèn pel seu aspecte prim i una mica demacrat

  / AP / RICH FURY

 
Producer Brad Pitt poses at the premiere of the movie The Lost City of Z in Los Angeles, California U.S., April 5, 2017.   REUTERS/Mario Anzuoni

/

1
Es llegeix en minuts

Brad Pitt ha tornat a trepitjar un 'photocall'. L'actor no ha volgut faltar a l'estrena a Los Angeles de la pel·lícula 'La ciudad perdida de Z', basada en el llibre homònim de David Grann. L'ex d'Angelina Jolie es va traslladar fins als cines ArcLight a Hollywood, on va coincidir amb els protagonistes del film. Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Tom Holland Sienna Miller van posar en una alfombra vermella que minuts abans havia trepitjat Pitt.

Aquesta aparició pública és la segona que realitza l'actor de 'Malditos bastardos' des de començament d'any. Reclòs a casa seva des que es va donar a conèixer el seu divorci amb Angelina Jolie, el setembre passat, Brad es deixa veure bastant poc.

DEMACRAT

Malgrat els seus esforços per aparèixer somrient davant els focus durant la presentació de la pel·lícula, la premsa nord-americana ressalta aquest dijous el canvi físic que ha patit l'actor, que portava una boina, des del seu últim esdeveniment públic, i destaca que ara se'l veu demacrat, bastant més prim i amb una mirada trista.

Notícies relacionades

La melancolia dels seus ulls sembla reflectir la difícil època que està vivint últimament.

No obstant, fa tan sols uns dies que la revista 'People', informava que la parella d'actors haurien tornat a parlar directament després de sis mesos de polèmic i sorprenent divorci. Fins i tot s'haurien retrobat amb els seus sis fills. Els seus advocats, mentrestant, segueixen ultimant els detalls del que promet ser un dels més cars i sonats divorcis de Hollywood.