PER LA SEVA IMPLICACIÓ SOCIAL

Penélope Cruz, premi Dona del tercer mil·lenni

L'actriu rep el guardó com a reconeixement de la seva trajectòria professional i la seva implicació en l'ajuda als altres

 

  / REUTERS / DYLAN MARTINEZ

1
Es llegeix en minuts

Penélope Cruz ha sigut guardonada amb el premi Dona Tercer del Mil·lenni en reconeixement a la seva consciència social i a la seva trajectòria professional. El reconeixement el concedeix la fundació Dones Felices.  

Segons els seus responsables, l'actriu madrilenya, de 42 anys, ha demostrat estar molt compromesa amb la societat col·laborant amb moltes entitats com per exemple la Fundació Sabera a favor dels nens desprotegits de l'Índia. També ha portat a terme diverses accions per lluitar contra la leucèmia i ha realitzant un documental sobre la malaltia titulat "Uno entre cien mil". A més, l'organització destaca que Penélope és un exemple de realització personal per ser una de les intèrprets espanyoles amb més reconeixement internacional.

Notícies relacionades

La fundació Dones Felices és una organització dedicada a promoure la igualtat entre homes i dones a Espanya. I l'entrega es farà en el marc d'una iniciativa anomenada Fòrum Dones del Tercer Mil·lenni els dies 5 i 6 de maig a l'auditori del CaixaFòrum de Madrid. 

ALTRES PREMIADES 

A més de Penélope Cruz, també seran premiades la directora de cine i activista Mabel Lozano, la periodista i escriptora Lydia Cacho, la investigadora Jane Goodall, la científica Pilar Mateo, la fundadora d'una xarxa d'ajuda a les dones maltractades Ana Bella, l'artista Lita Cabellut i la creadora de Piñatex Carmen Hijosa