RECORD DOLORÓS

Kate Winslet va patir 'bullying' pel seu físic

"Em deien bola de greix, se'n reien de mi perquè volia ser actriu", ha explicat

1
Es llegeix en minuts

Al llarg de la seva carrera, l'actriu britànica Kate Winslet, de 41 anys, s'ha caracteritzat per ser una defensora de la bellesa natural i sempre s'ha mostrat molt segura de si mateixa. Però ara ha confessat que no sempre va ser així, que durant la seva infància va viure una època en què va ser víctima de 'bullying' -encara que llavors no s'anomenava així l'assetjament escolar- a causa del seu físic. Ho ha explicat durant el WE Day, acte celebrat fa uns dies a Londres i amb què ha volgut animar els joves que pateixen assetjament escolar a no rendir-se.

La intèrpret britànica ha recordat la seva experiència com a horrorosa: "Sempre m'estaven comparant amb altres persones. Em deien bola de greix, se'n reien de mi perquè volia ser actriu, em tancaven en armaris. Fins i tot em van arribar a dir que tindria sort si algun dia aconseguia un paper com la típica noia grassa de la pel·lícula. Mai ho vaig oblidar quan em deien que no era el que estaven buscant. Aquesta falta d'amabilitat em feia sentir horrible".

COMENTARIS PERJUDICIALS

Notícies relacionades

La protagonista de 'Titanic', 'El lector' i tants altres èxits ha recordat que van ser anys durs, que la van fer sentir molt malament. Però aquesta negativitat la va utilitzar com a motivació per aconseguir el seu somni de ser actriu: "No em vaig tancar en mi mateixa ni vaig abandonar. Vaig seguir lluitant. Havia d'ignorar i passar dels comentaris perjudicials. Havia de creure en mi mateixa. Havia de triar sobreposar-me a tot allò i treballar. Has de ser indestructible per fer el que vols i el que creus que et mereixes. I, a vegades, aquesta és la pitjor part". 

Durant els seus anys d'estudiant, Winslet reconeix que no va aconseguir mai un bon paper. "Em deien que no era el que estaven buscant. Però jo volia ser bona i estava decidida a seguir aprenent", ha explicat la guanyadora d'un premi Oscar, quatre Globus d'Or, tres premis BAFTA, tres premis del Sindicat d'Actors, entre altres distincions.