CONFIDÈNCIES

Amber Heard parla de la seva bisexualitat

"Vaig tenir una relació i no la vaig amagar mai, però em vaig convertir en una etiqueta", ha explicat

 

  / MONICA SHIPPER

1
Es llegeix en minuts

L'actriu britànica Amber Heard, protagonista de 'La chica danesa', ha reaparegut a Nova York en un acte públic per parlar amb tota normalitat de la seva bisexualitat, després de la polèmica que va envoltar la seva separació de l'actor Johnny Depp, a qui va acusar de maltractaments. L'actriu va ser convidada en un fòrum que anualment organitza la revista 'The Economist' sota el títol 'Pride and prejudice'.

"Sempre he cregut que parlar de la meva bisexualitat no era res important o interessant per convertir-se en notícia, encara que sempre he sigut oberta amb això. He sigut activista, he participat en protestes. No he estat mai dins [de l'armari]. Vaig tenir una relació i no la vaig amagar mai, però la meva carrera i la meva vida van començar a canviar quan ho vaig revelar públicament. Encara hi ha massa prejudicis", va recordar en conversa amb l'editor de 'The Economist', Tom Standage.

Amber Heard va reconèixer que es va sorprendre per l'enrenou que es va generar des que va concedir una entrevista en què va parlar de la seva orientació sexual. "Només vaig intentar ser honesta, però per la cara que va fer la persona que m'entrevistava vaig saber que m'havia ficat en un problema (...) em vaig convertir en una etiqueta. Mai m'havia sentit definida com a persona per qui era la meva parella", va explicar sobre aquell moment. Abans del seu matrimoni amb Johnny Depp, Amber Heard va mantenir un idil·li amb la fotògrafa Tasya van Ree.

Notícies relacionades

Segons la seva opinió, la sexualitat segueix sent un tema tabú a Hollywood: "Si cada home gai que conec a Hollywood sortís de l'armari demà mateix, en un mes tot s'oblidaria. Però encara ens queda molt per recórrer", va afegir.

MOLT MÉS QUE FER UN PETÓ A UNA NOIA

Fa uns dies a Los Angeles, durant l'entrega al Premi Nacional de la igualtat, va ser la cantant nord-americana Katy Perry qui es va pronunciar a favor de la comunitat LGBTT confessant l'experiència que va tenir amb altres dones en la seva adolescència. La cantant de 30 anys va explicar que quan era més jove va experimentar la seva bisexualitat i que li va costar assimilar-ho, ja que venia d'una família summament religiosa. "Vaig fer més que fer un petó a una noia", va dir en el seu discurs fent referència a una cançó que va compondre el 2008.

Temes:

Amber Heard