ACCIDENT PEL FORT VENT

Rescat d'altura en un hotel de Florida

Un treballador queda penjat d'una corda a 20 metres d'altura després de desplomar-se la bastida on era

La bastida on era es va ensorrar i va quedar suspès a l’aire gràcies al seu sistema de seguretat. / ATLAS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

Penjat d'una corda a uns 20 metres d'altura en una façana i enmig de fortes ràfegues de vent. En aquestes circumstàncies es trobava un treballador de manteniment que treballava a l'exterior de l'hotel Grand Bay Resort de Miami (Florida), entre la sisena i la vuitena planta, quan es va ensorrar la bastida on era.

Gràcies a la corda de seguretat que el subjectava, l'home es va poder agafar a una cornisa a l'espera que els serveis d'emergència dels bombers de Key Biscayne arribessin per despenjar-lo, poc abans de les 15 hores locals.

Notícies relacionades

Una persona resident al mateix edifici va explicar a la cadena NBC6 que el treballador era a la bastida quan es va començar a inclinar fins que va caure, segons informa ‘Telemundo Chicago' a la seva web.

Els bombers van aconseguir arribar fins a l'home, d'uns 50 anys i de qui no s'ha revelat la identitat, que havia quedat penjat a la façana del costat mar de l'edifici, i van aconseguir despenjar-lo fins a terra ferma, des d'on va ser traslladat a un hospital per sotmetre's a un reconeixement mèdic.