A SANTA MONICA, Califòrnia

Un bomber salva un gos fent-li el boca a boca durant 20 minuts

Nalu havia deixat de respirar a l'inhalar diòxid de carboni en l'incendi accidental de la seva vivenda

bombero-1-billy-fernando-santa-monica-fire-department

bombero-1-billy-fernando-santa-monica-fire-department

1
Es llegeix en minuts

El bomber nord-americà Andrew Klein s'ha convertit en un heroi al salvar la vida d'un petit gos fent-li el boca a boca. Klein, del cos de bombers de Santa Monica, a Califòrnia, no va dubtar ni un moment a intentar reanimar Nalu, un petit quisso que havia deixat de respirar a l'inhalar diòxid de carboni durant l'incendi accidental de la seva vivenda.

Al rebre l'avís del foc, els bombers van arribar a l'immoble sinistrat, on van apagar les flames. A l'endinsar-se a la vivenda de Crystal Lamirande, propietària de Nalu, van veure el petit gos estirat a terra.

Notícies relacionades

El bomber Klein va recollir a l'animal, que ja no respirava, i ja a l'exterior de l'edifici va començar a intentar salvar-li la vida sense pensar-s'ho dues vegades. Després de 20 angoixants minuts fent-li el boca a boca, l'acció del bomber va donar resultat i Nalu va començar a respirar. L'acció de Klein, que un testimoni va recollir en un vídeo, l'ha convertit en un heroi.

El desembre del 2016, el bomber romanès Mugurel Costachebomber romanès Mugurel Costache també es va convertir en una celebritat per una actuació semblant a la d'Andrew Klein: amb el boca a boca i un massatge cardíac va aconseguir salvar la vida a un gos que, com Nalu, s'havia intoxicat pel fum d'un incendi.

Moment en què un bomber romanès li fa el boca a boca a un gos intoxicat pel fum d’un incendi. / periodico