"Satisfaction" per tot arreu

L''stone' Ron Wood exerceix de barceloní al restaurant Els 4 Gats

El guitarrista, veí temporal de l'Eixample, introdueix un amic en la gastronomia catalana

 

 

1
Es llegeix en minuts
JAHSMINA CANALE / BARCELONA

Ron Wood, guitarrista del famós grup de rock The Rolling Stones, es va deixar veure aquest dimecres al famós restaurant Els 4 Gats, ubicat al Gòtic i per on han passat una gran quantitat de celebritats

INSTAL·LAT A LA CIUTAT

Wood és un gran amant de la ciutat, on passa gran part del seu temps. De fet, el 2013 es va comprar una casa al districte de l'Eixample i des d'aleshores reparteix la seva estada anual entre Londres i Barcelona. El febrer del 2015, podíem veure l'artista al costat del mamut del parc de la Ciutadella en una foto que va penjar al seu Twitter. I el 2014 es passejava per Abacus per comprar tela per pintar. Sembla que el famós guitarrista ha recorregut gairebé tota la ciutat, i si no era així, ara segurament està més a prop d'haver-ho fet. 

AMANT DE LA GASTRONOMIA CATALANA 

Notícies relacionades

De fet, al rocker li faltava tastar la prestigiosa gastronomia del restaurant Els 4 Gats, un icònic establiment de l'intel·lectualisme i la cultura catalana que ara acostuma a rebre grans personalitats del món. Aquest dimecres el músic va poder seure en una de les seves taules amb un amic. Per menjar va demanar carn i va beure aigua. Cal recordar que Ron és un amant de la bona cuina i es preocupa molt per la seva salut.

CORDIAL I AGRADABLE

Segons un dels responsables del restaurant, Àngel Peix, Wood es va mostrar cordial i agradable i va estar observant les fotografies que decoren la gran sala de l'establiment. El restaurant celebrarà els seus 120 anys d'història aquest diumenge i organitzarà un conte solidari de la mà del cantant Gerard Quintana.