Anar al contingut

Lamborghini& altres 'GH Vips'

Toño mor matant

PER SERGIO SILVA

La cinquena edició de GH VIP ja ha causat la seva primera víctima: Toño Sanchís. «Ara tens un judici pendent, però, de moment, el judici del carrer ja l' has perdut», va sentenciar Kiko Hernández a Sálvame vaticinant el que finalment va passar dijous a la nit: més d'un 75% de l'audiència castigava l'exmànager de Belén Esteban expulsant-lo del reality«Ha sigut una cacera dins i fora del programa», protestava el germà del representant abans que Toño arribés al plató. «L'ombra allargada i maquiavèl·lica ha arribat fins a la casa de Guadalix», continuava en clara al·lusió a la Princesa del Poble, que ha preferit mantenir-se'n al marge. «La gent que m'estima ja sap el que penso», s'ha limitat a dir la de Paracuellos.

Toño, en canvi, en lloc d'acotar el cap i acceptar la seva derrota, va sortir del concurs altiu, amb actitud xulesca i responent amb prepotència a tot aquell que es dirigia a ell, encara que fos el presentador del programa. «Toño no sé per què s'està defensant si jo no l'ataco», deia sorprès Jordi González. «Del que no em sembla bé del que dius, em defenso», li responia ell. «No et puc criticar ¿eh?», replicava el conductor entre rialles.

El 'moment Belén'

I llavors va arribar el moment de parlar de Belén. «Aquesta persona m'importa un rave», va deixar anar irritat el representant abans d'entrar en matèria. «Afortunadament en la meva vida la tinc esborrada, ¡i aire!», va vociferar davant l'aplaudiment dels seus familiars. Toño, menys mesurat que altres vegades, va tancar l'assumpte amb una advertència: «On la posaré ferma serà al jutjat». A veure què passa.

Per sort o per desgràcia, no tot va ser parlar de Belén Esteban. Sanchís, amb un somriure d'orella a orella, també va informar l'audiència i els allà presents -inclosa la seva mare- de com pensava passar les seves primeres hores després de 12 dies de solitari tancament a la serra madrilenya. «Me'n vaig a casa amb la meva dona a… a…a donar-li molts petons. A donar-li molt amor». Mig segon després, Toño acota el cap, entra la música dramàtica i arrenca un curt però intens teatret. «T'he trobat molt a faltar. No te'n pots fer una idea», sanglota el cantant -perquè sí, és cantant- abans d'arrencar a córrer per arribar fins a la seva parella i donarli un petó als llavis.

Amb el fitxatge estrella de l'edició fora de la casa i sense un blanc fàcil al qual atacar, a la resta de famosos no els queda cap més remei que posar-se les piles per aconseguir que el públic segueixi xafardejant el seu dia a dia a través d'una pantalla. De moment, Daniella Blume -que assegura ser una bruixa que s'alimenta de l'energia del sol col·locant-se davant del sol amb la boca oberta- està fent tot el que pot per tenir alguna cosa amb l'explosiva Elettra Lamborghini. El mateix pla té Ivonne Reyes amb Sergio Ayala, un fornit regidor del PP que ja va anar a la recerca de l'amor televisiu a Mujeres, hombres y Viceversa.

S'haurà de confiar en ells i en l'experiència televisiva de l'exèrcit de retro VIPS que aquest any habiten la casa perquè el ritme no pari a Guadalix.