'CONTOURNING' INTEGRAL

Kim Kardashian es maquilla fins i tot els engonals

Mario Dedivanovic, el famós estilista i col·laborador de la 'celebrity, li aplica ombres a tots els plecs del cos

Diverses fotos penjades a Instagram mostren el truc de la pell sempre perfecta de l'empresària i bloguera

bodypaintingkardashianinstagram

bodypaintingkardashianinstagram

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Kim Kardashian sempre va impecablement ben maquillada. És la impulsora del 'contourning', la tècnica del maquillatge correctiu que exalça amb clarobscurs els trets més bonics de la cara. Doncs bé, gràcies a unes fotografies que ha publicat a Instagram el seu maquillador favorit, Mario Dedivanovic, ara sabem que la 'celebrity' també es passa la brotxa per tot el cos, fins i tot fins per les parts íntimes

"S'ha d'anar sempre preparada", deu pensar l'estrella, acostumada a portar conjunts amb pocs metres de roba, cenyits, embotits i curts. Si a Kim li agafa per ajupir-se, no hi ha perill, les cuixes se li veuran perfectament estilitzades i morenes gràcies a la mestria de Mario amb els pinzells.

COM AL GINECÒLEG

Les fotos de la sessió en qüestió són de fa una setmana. En totes tres se la veu encantada i relaxadíssima en un camerino que prou que es podria confondre amb la consulta d'un ginecòleg, a jutjar per les postures que adopta la dona del raper Kanye West. Amb els cabells molls i unes pinces de colors per recollir-se la melena encara per arreglar, la més famosa del clan Kardashian somriu i treu la llengua mentre es deixa fer.

"¿Us pensàveu que només treballo a la cara?", escriu el maquillador mentre s'aplica amb les ombres a l'entrecuix de Kardashian.

ASSESSOR I AMIC

I és que Mario Dedivanovic és el seu assessor i amic. Va ser a ell a qui va recórrer l'estrella perquè realcés la seva bellesa natural el dia que es va casar. Coneix les corbes de la cara de l'empresària al mil·límetre, fins i tot amb els ulls tancats, a més de ser el responsable del 'contourning' més imitat del món. És el seu col·laborador més directe en els famosos tutorials de bellesa que fa. De fet, fa dos anys, el juliol del 2015, Kim es va posar en marxa com a bloguera amb una una 'masterclass' del prestigiós professional en què ella feia de conillet d'índies.

L'auditori de Pasadena (Califòrnia) estava ple a vessar. Mil fans havien pagat prop de 300 euros per assistir a una sessió gairebé de màgia: veure en directe la transformació de la Kardashian, que va entrar amb la cara neta i rentada i en va sortir tan sofisticada com acostuma a aparèixer a Instagram.

En un 'tres i no res' de gairebé quatre hores, Dedivanovic va definir la mandíbula, va afinar el nas, va ressaltar els pòmuls i va exagerar els trets tigrats de la 'celebrity', aleshores embarassada de cinc mesos del seu fill petit, Saint West.

Notícies relacionades

El següent vídeo mostra un resum de la famosa 'masterclass':

I aquest és el lot de productes (MAC Cosmetics, Benefit i L'Oreal Paris) utilitzats per transformar a l'estrella: