El xòfer de Kim Kardashian, arrestat pel robatori de les seves joies a París

La policia investiga si el conductor va passar informació als lladres i si estava d'acord amb ells

 

  / REUTERS / LUCAS JACKSON

1
Es llegeix en minuts

El xòfer parisenc de Kim Kardashian ha sigut arrestat en relació amb el brutal assalt que va patir la celebritat durant la seva última estada a París, el mes d'octubre passat, una detenció que es produïa al mateix temps que 16 persones eren detingudes en diferents punts de FrançaFrança per la seva connexió amb el robatori de joies.

La família Kardashian fa servir habitualment la mateixa companyia de cotxes mentre es troba al país veí, i el xòfer va ser l'última persona que va portar la dona de Kanye West fins a l'apartament hotel de luxe on hores després es va produir el robatori a mà armada. La policia francesa està intentant esbrinar si el conductor va passar algun tipus d'informació als lladres o si estava d'acord amb ells.

LOCALITZATS PER L'ADN

Notícies relacionades

Després de tres mesos d'investigacions, la gendarmeria va localitzar 17 persones d'entre 50 i 72 anys relacionades amb l'atac gràcies a les mostres d'ADN trobades en un tros de la cinta adhesiva amb la qual es va reduir la celebritat. Segons el portal TMZTMZ, l'estrella de 'Keeping Up With Kardashians' era al llit quan uns sorolls a l'escala la van despertar, sense donar-li temps a alertar a ningú.

Els atracadors van entrar a la seva habitació a l'apartament de dues plantes del districte VIII de la capital francesa, li van prendre el mòbil, la van treure del llit, la van lligar amb brides i la van ficar en una banyera de marbre. El robatori només va durar 6 minuts, durant els qualse Kim va témer ser violada i disparada, segons ha explicat ella mateixa.