Els famosos es posen tendres per Nadal

Les felicitacions a través de les xarxes socials inspiren les 'celebrities'

asier

asier

1
Es llegeix en minuts

Els famosos han aprofitat les xarxes socials per felicitar les festes. Un dels més originals ha sigut Asier Etxeandia, que ha aprofitat l'incident amb el cava durant el rodatge en directe de l'últim capítoldirecte de 'Velvet' -quan es va esquitxar, de forma imprevista, a l'obrir una ampolla- per desitjar bones festes als seus seguidors d'Instagram:

A l'altre costat de l'Atlàntic, el també famós Dean Norris -conegut per interpretar l'agent de la DEA Hank Schrader a la sèrie 'Breaking bad'- també ha tirat d'humor, i s'ha conjuntat amb l'arbre nadalenc en la seva felicitació de Nadal:

Les que també han destacat per la seva vestimenta -o l'absència d'ella- han sigut Mariah Carey i Beyoncé. La primera, que es troba a Aspen (Colorado, Estats Units) convidada per AirbnbAirbnb, ha tret el seu costat més sexi al costat de l'arbre, mentre el seu exmarit Nick Cannon passarà el Nadal hospitalitzat per les complicacions del lupus que pateix lupus:

La intèrpret d''Halo', per la seva part, ha optat per una felicitació animada amb les seves millors postures nadalenques:

Kris Jenner, la matriarca del clan Kardashian, també s'ha imbuït de l'esperit nadalenc en el seu 'christmas':

I la cantant Christina Aguilera, seguint l'estela recarregada de Jenner, però una mica més 'kitsch', no ha volgut ser menys i s'ha retratat vestida de rosa amb un Pare Noel i al costat d'arbres de Nadal també roses.

En un estil igual de tradicional que Aguilera i Jenner, encara que menys recarregat, felicita les festes Eva González, que també ha optat per una imatge clàssica al costat de l'arbre de Nadal:

ELS REIS D'EUROPA

Notícies relacionades

Com cada any, la reialesa europea també ha volgut felicitar les festes als seus súbdits. Si fa uns dies va sorprendre el 'look' senzill dels reis Felip i Letizia amb les seves filles en la felicitació d'aquest anyreis Felip i Letizia, molt més informal és el dels reis de Suècia. La reina Victòria i el seu marit Daniel posen amb els seus fills Oscar i Estelle al Parc Nacional de Tyresta:

Albert de Mònaco tampoc ha volgut encotillar-se, i ha publicat imatges familiars amb la seva dona i els seus bessons Jacques i Gabriella: