EL CASAMENT DE L'ASTRE BLAUGRANA

Els millors moments de Messi i Antonella amb els seus fills

La parella ha compartit a Instagran escenes tendres i divertides de la seva vida privada

1
Es llegeix en minuts

Leo Messi i la seva dona, Antonella Roccuzzo, tenen una legió de seguidors a Instagram, amb qui la parella comparteix molts moments familiars. Messi (61,2 milions de seguidors a Instagram) i Antonella (3,5 milions) són molt actius en aquesta xarxa social i en moltes de les imatges els protagonistes són els seus fills, Thiago i Mateo. L'astre argentí i la seva nòvia es casaran l'any que ve, després de vuit anys de relació sentimental.

Els següents són alguns dels moments més compartits pels seus seguidors a les xarxes socials.

ELS PRIMERS PASSOS DE MATEO

Un vídeo del petit de la família fent els primers passos a la gespa d'un camp de futbol ha sigut reproduït més de 12 milions de vegades des de l'agost passat.

UN SIMPÀTIC GIF ANIMAT

La dona del blaugrana va publicar el gener passat al seu compte d'Instagram un vídeo en què apareix fent ganyotes amb el crac argentí i els seus dos fills. Acumula més de 3,2 milions de visites.

PARE I FILL FENT ESPORT

Abans que naixés el segon fill, Messi i Thiago, que aleshores no tenia gaire més de 2 anys i mig, corrien sobre la cinta en una escena a contrallum captada per Antonella.

ESPERANT MATEO

Amb una bonica imatge de Thiago fent un petó a la panxa de la mama, Messi va confirmar des del seu compte d'Instagram que esperava el segon fill.

DECLARACIÓ D'AMOR

Per Sant Valentí, Antonella li va dedicar al seu estimat una declaració d'amor ("T'estimo fins al cel anada i tornada"), acompanyada de la foto d'un petó.

MIGDIADA DE SOFÀ

Notícies relacionades

Antonella va captar l'octubre del 2015, quan Mateo just complia un mes, aquesta foto 'in fraganti' de la seva família.

EL SOMNI MÉS TENDRE

A Antonella li agrada fer fotos dels seus fills dormint, i si és amb el pare, encara millor. El 28 d'octubre passat, la nòvia de Messi va publicar una bonica escena del davanter i el petit Mateo descansant en el que sembla el mateix sofà de la imatge anterior. Té més de 330.000 'm'agrada'.