JA ES PARLA DEL CASAMENT DEL SEGLE

Messi i Antonella Roccuzzo es casaran a l'Argentina el 2017

L'enllaç tindria lloc a Rosario, on van néixer i es van conèixer

lmmarco36622475 familia de messi thiago y mateo antonella roccuzzo cumplea o161214172311

lmmarco36622475 familia de messi thiago y mateo antonella roccuzzo cumplea o161214172311

2
Es llegeix en minuts
ABEL GILBERT / BUENOS AIRES

“Rosario siempre estuvo cerca”, canta sentimentalment l'argentí Fito Páez sobre la seva ciutat i la seva infància, que també són les de Leo Messi, de 29 anys, Antonella Roccuzzo, de 28. I potser per recordar qui són i d'on vénen, el millor jugador del món i la seva parella, a més de mare dels seus fills, Thiago, de 4 anys, i Mateo, que ja té 1 any i tres mesos, es casaran formalment en aquell punt del mapa tan pròxim i llunyà alhora, uns 400 quilòmetres al nord de Buenos Aires.

El casament tindria lloc a mitjans de l'any que ve. "Senyores i senyors, ¡es casen Antonella Roccuzzo i Lionel Messi! És una primícia mundial. Serà l'any que ve a Rosario", ha anunciat Juan Pablo Varsky, un dels periodistes esportius més importants de l'Argentina.

"LA DATA, NO LA TINC CLARA"

Varsky és un professional molt creïble i enemic de ficar-se en la vida privada dels jugadors de futbol. Per això, el seu comentari ha tingut un impacte immediat. "L'únic que he dit és que ho he sabut de casualitat. Però l'any que vé hi haurà una festassa a l'Argentina. Merescuda, a més. Convidats, tothom. Lloc, Rosario. Data, no la tinc clara perquè hi ha tres mesos possibles. Però n'hi ha un on podria fer-se. Com que no ho tinc recontraconfirmat, no ho dic", ha afegit Varsky en el programa radiofònic 'No somos nadie' que transmet l'emissora La Red de la ciutat de Buenos Aires. Així doncs, i mentre s'espera la confirmació oficial, ja es parla del “casament del segle”.

Tenint en compte que la final de la Champions se celebrarà el 3 de juny vinent a Cardiff (Gal·les) i que el Barça aspira a disputar-la, l'enllaç seria probablement a principis de l'estiu.

Messi i Antonella es coneixen des de la infància. Tots dos vivien a Rosario i, segons sembla, al nen Messi ja li agradava ella, però quan als 13 anys ell es va mudar a Barcelona, la seva vida es va separar. Però només temporalment.

Notícies relacionades

El 2008 van iniciar una relació sentimental formal, que al principi van intentar mantenir en privat. El 2009 es va confirmar oficialment el festeig. Ella es va traslladar a la casa de l'astre argentí a la capital catalana i el 2 de novembre del 2012 va néixer el seu primer fill, Thiago. El petit de la família, Mateo, va venir al món l'11 de setembre del 2015.

Antonella és una dona discreta, que no concedeix gairebé entrevistes, i les poques vegades que s'atreveix a compartir aspectes de la seva vida privada és mitjançant fotos en el seu compte d'Instagram, on té 3,5 milions de seguidors.