CONFESSIÓ A 'CARPOOL KARAOKE'

Madonna es va embolicar amb Michael Jackson

La diva ha confirmat l'afer al programa de James Corden, 'Carpool Karaoke'

zentauroepp36559726 file   in this april 10  1991  file photo  madonna and micha161208201541

zentauroepp36559726 file in this april 10 1991 file photo madonna and micha161208201541 / Kevork Djansezian

1
Es llegeix en minuts

Des dels anys 90 es rumorejava que Michael Jackson va tenir una aventura amb Madonna. Ara, la mateixa reina del pop, que ha sigut l'última convidada del presentador James Corden al seu programa 'Carpool Karaoke', ha confirmat que sí que hi va haver un afer entre ella i el cantant.

Durant l'espai, Corden, que entrevista celebritats dins del cotxe, va preguntar a la diva: "¿Vas passar una nit a casa o al carrer amb Michael Jackson?".

L'artista, de 58 anys, que ha recaptat més de 7,2 milions per a l'hospital de Malawi, durant un concert celebrat a Miami, el 2 de desembre, va anar directa al gra: "¿T'agradaria saber si el vaig besar?", va dir, i va afegir "sí, hi va haver petó, evidentment" i va especificar que havia sigut amb llengua.

A continuació, el  presentador britànic li va preguntar si havia parlat sobre aquella relació amb algun mitjà de comunicació abans. "No ho havia explicat en públic perquè ningú m'ho havia preguntat, encara que sí que ho sabien els meus amics més pròxims", va respondre.

Notícies relacionades

Madonna també va recordar que havia sigut ella la que va fer el primer pas, ja que Jackson era "una mica tímid". "No obstant, ell era un còmplice complaent", va assegurar, i va explicar com havia fet que Jackson es relaxés prenent "una copa de chardonnay", i que això "va funcionar de meravella".

A més de fer 'twerking' (moure el cul amunt i avall) dins del cotxe, Madonna va confessar que el seu paper a la feina és el de "rebel, però el meu estil de vida no és rebel". La intèrpret va explicar que quan és a casa es "converteix en Julie Andrews", i que fa la seva vida com qualsevol altra dona, això sí, va assegurar que ni fuma, ni beu, ni surt a les nits.