PER UNA APOSTA AMB LEONARDO DICAPRIO

Tom Hardy es tatuarà 'Leo ho sap tot'

L'actor britànic va creure que no aconseguiria cap nominació a l'Oscar per 'El renacido', i va perdre

lmmarco27401678 tom hardy161207164236

lmmarco27401678 tom hardy161207164236

1
Es llegeix en minuts

L'actor britànic Tom Hardy no només va compartir el dur rodatge amb Leonardo DiCaprio a 'El renacido', sinó que també es van fer bons amics i d'aquesta estreta relació (que a la pantalla era una pura venjança) en va sorgir una aposta de la qual Hardy no es podrà salvar.

Notícies relacionades

Segons ha explicat l'actor anglès, de 39 anys, en una entrevista a l'edició anglesa d''Esquire', fa un any ell i DiCaprio van apostar que la seva interpretació rebria una nominació a l'Oscar. Hardy va pensar que era impossible, i DiCaprio, el contrari i va guanyar. Qui guanyés triaria el tatuatge que l'altre s'hauria de fer i per això ara haurà de marcar el seu cos amb la frase “Leo ho sap tot”. “Encara no me l'he fet perquè el va escriure amb una lletra horrorosa. Li vaig dir: 'D'acord. Ho faig, però quan el disseny i la cal·ligrafia siguin decents'.

Per a Hardy els tatuatges no són cap novetat. Tot al contrari. Ja té tatuats un corb, la bandera britànica, un llop, un drac i unes màscares de tragèdia i comèdia (del teatre clàssic), entre altres.