PICABARALLA DOMÈSTICA

Chenoa no diu ni piu sobre el seu pare biològic

chenoa02

chenoa02

2
Es llegeix en minuts

Mentre segueix havent de sentir les dures declaracions del seu pare, Chenoa està centrada en els seus compromisos professionals com a jurat del concurs 'Tu cara me suena' (Antena 3) i amb la gira del seu nou disc, 'Soy humana', però el seu pare biològic no deixa de carregar contra ella.

Carlos Corradini va aterrar ahir, dijous, a l'aeroport de Madrid. Arribava directe des de Buenos Aires per sotmetre's aquest divendres a la nit al dictamen del polígraf de 'Sálvame Deluxe' (Tele 5).

El progenitor de la cantant ja va aparèixer en una connexió en directe a 'Sálvame Deluxe' la setmana passada, en què va assegurar que la seva filla li va dir que "no es mereixia ser el seu pare". Quan Jorge Javier Vázquez li va preguntar per què no veia la seva filla, l'argentí va dir: "La mateixa pregunta em faig jo des de fa 25 anys". 

"ÉS LA GALLINA DELS OUS D'OR"

Durant la seva intervenció televisiva, Corradini va afirmar que "no busca diners, ni abans ni ara". "No li he demanat absolutament res des que va abandonar l'Argentina als 8 anys", va dir, i va puntualitzar que si en algun moment li havia demanat res era feina. "Chenoa va donar feina a la seva mare, a la parella de la seva mare i al seu germà. És la gallina dels ous d'or", va sentenciar.

Després de les dures declaracions, s'esperava la resposta de la cantant, que va decidir fer-la a les xarxes socials. Chenoa va compartir una foto al seu perfil d'Instagram amb el títol: "He decidit ser feliç en defensa pròpia", va apuntar. Els seus fans i companys no van trigar a mostrar-li el seu suport. Les 'triunfitas' Geno i Natalia van ser de les primeres a fer-ho. "M'uneixo a la teva felicitat" i "Preciosa, tots estem amb tu, ets autèntica, bona persona, amiga dels teus amics. T'estimo molt", van escriure.

La intèrpret els va respondre agraint totes les mostres d'afecte. "Us estic llegint, moltes gràcies a tots de tot cor".

PLANTADA ALS MITJANS

Notícies relacionades

Mentre el seu pare aterrava a Madrid, Chenoa recollia el premi PitLane '0accidentes' per ser la copilot més eficient i didàctica. La vocalista va evitar atendre els mitjans. Després d'una una llarga espera, la mallorquina no va aparèixer i va plantar a tothom per així evitar parlar del seu pare.

Arran de la seva aparició televisiva, tots esperaven la resposta de la cantant, que va decidir fer-la a les xarxes socials. Chenoa va compartir una foto al seu perfil d'Instagram amb el títol: "He decidit ser feliç en defensa pròpia", va publicar.