Marc Anthony fa públic el divorci de la seva dona després de besar la seva ex Jennifer Lopez

L'actor i cantant d'origen porto-riqueny estava casat des de fa dos anys amb Shannon de Lima

L'artista novaiorquesa s'havia separat del ballarí Casper Smart l'agost passat

Jennifer Lopez i Marc Anthony, en un dels moments estel·lars de la gala dels Grammy Llatins.

Jennifer Lopez i Marc Anthony, en un dels moments estel·lars de la gala dels Grammy Llatins. / REUTERS / MARIO ANZUONI

1
Es llegeix en minuts

Dijous passat, Marc Anthony i Jennifer Lopez van protagonitzar un dels moments estel·lars de l'entrega dels premis Grammy Latino, fent-se un afectuós petó en ple escenari. Tan sols unes hores després d'aquesta 'no cobra' va transcendir que el cantant, de 48 anys, i la seva dona, la veneçolana Shannon de Lima, de 28 anys, s'havien separat. La parella s'havia casat l'any 2014 i no tenien fills en comú.

Anthony i Jennifer Lopez, de 47 anys, s'havien separat el 2011, després de 7 anys de matrimoni, i des d'aleshores mantenen una bona relació d'amistat, cosa que va quedar patent a l'escenari, quan van cantar una versió del famós 'Olvídame y pega la vuelta' de Pimpinela, que va culminar en el ja famós petó dels artistes.

RUMORS DE RECONCILIACIÓ

A partir d'aquí es van disparar els rumors que l'exparella podria tornar a estar junta. La cantant novaiorquesa es va separar del ballarí Casper Smart l'agost passatCasper Smart, després de 5 anys de relació, i un parell de mesos més tard es va saber que Anthony produiria el seu nou disc, amb cançons en espanyol (com l'esmentada 'Olvídame y pega la vuelta').

Notícies relacionades

No obstant, el mànager de la cantant, Benny Medina, va negar "absolutament, categòricament, 100% que no estan junts de nou", segons declaracions a 'TMZ'TMZ.

Falta veure si és cert que Anthony i Lopez són sols amics i companys de feina o si hi ha res més, encara que ja hi ha males llengües que apunten que tot podria ser un truc per promocionar el nou disc de la cantant i el productor.