AL PORTAL CATAWIKI

Julio Iglesias dóna els seus texans favorits per ajudar els refugiats

El cantant col·labora amb una subhasta benèfica en què també participen Victoria Beckham, Anna Wintour i Carla Bruni

vaquerosiglesiascatawiki

vaquerosiglesiascatawiki

1
Es llegeix en minuts

A més de ser una de les icones mundials de la música espanyola, Julio Iglesias és un artista solidari. El cantant ha donat els seus texans favorits a la subhasta solidària 'Jeans for Refugees' que s'està celebrant a la plataforma de subhastes 'on line' CatawikiEl que es recapti anirà destinat íntegrament al Comitè Internacional de Rescat (IRC) en favor dels refugiats.

'Jeans for refugees' és un projecte del dissenyador anglès Johny Dar, en col·laboració amb el portal de subhastes Catawiki, que compta amb la participació de més de 100 famosos reconeguts en el món de la moda, el cine, la televisió, la música i l'art. Celebritats com Sharon Stone, Pink, Kate Moss, Daniel Radcliffe i altres personatges han donat a la causa un parell dels seus pantalons texans preferits, que posteriorment han sigut decorats i redissenyats per Dar per ser subhastats 'on line'.

Des de divendres passat el projecte solidari es va obrir a la participació de corporacions i marques de tot el món que es vulguin sumar a la causa d'IRC, per ajudar els refugiats i víctimes de conflictes armats.

UN TOC MÉS MODERN

Per a aquesta subhasta en la qual també participa Julio Iglesias s'han seleccionat una desena de texans. Entre els 'jeans' hi ha els favorits de Julio Iglesias, encara que el dissenyador Dar els ha donat un estil més modern. A més d'aquests pantalons es pot licitar per peces de la dissenyadora Victoria Beckham, l'escriptora i editora en cap de la revista 'Vogue' Anna Wintour, el cantant britànic Sam SmithOlivia Newton-John i Carla Bruni, entre altres.

Notícies relacionades

El límit per participar en la subhasta és divendres que ve, 14 d'octubre, i aquesta licitació és independent de la de la resta de texans que formen part de la iniciativa.

'Jeans for refugees', que ha recaptat més de 70.000 euros.