CANVI RADICAL

Miley Cyrus no posarà més en una alfombra vermella

La intèrpret ha deixat enrere les seves excentricitats i ha decidit allunyar-se dels focus mediàtics

mroca19393577 file   this feb  26  2012 file photo shows miley cyrus  righ160913193738

mroca19393577 file this feb 26 2012 file photo shows miley cyrus righ160913193738 / EVAN AGOSTINI

1
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA / BARCELONA

Miley Cyrus xa canviat. Ha deixat enrere les seves excentricitats i els seus capritxos per convertir-se en una jove madura i responsable. Des que l'exnoia Disney es va reconciliar amb Liam Hemsworth, la cantant està bolcada en el seu noi -la màxima prioritat de la seva vida-, la feina, la família i els seus actes solidaris.

Ha renunciat a les festasses, a les  borratxeres, a les actuacions fora de to, als posats sense roba, als festivals… L'important és estar amb la seva parella i demostrar-li que en aquesta ocasió té clar què és el que vol. Ha sigut tal la transformació que ha experimentat la intèrpret de ‘Wrecking ball’, que acaba d'assegurar que mai tornarà a trepitjar una alfombra vermella. 

"Fa al voltant d'un any vaig tenir la 'premiére' d''A Very Murray Christmas' i vaig decidir que no faria més alfombres vermelles. Perquè, quan hi ha gent que es mor de fam i allà estic jo, en una alfombra que és de color vermell, ¿perquè sóc 'important'? ¿Perquè sóc 'famosa'? Així funcionem. És com una comèdia, és com 'Zoolander'", ha declarat en una entrevista.

Sembla que la cantant ha obert els ulls i s'ha adonat de les desigualtats que existeixen en el planeta, mentre les estrelles s'exhibeixen en aquest aparador de luxe i sumptuositat amb joies i 'looks' milionaris.

Al llarg de l'entrevista, la nòvia de Liam Hemswort ha deixat clar que aquesta aquesta decisió no té res a veure amb la seva vida privada, sinó amb la seva consciència social.

not cached bannerbegin ad tag == banner_inread == Teads

End ad tagrelated gallery/related gallery

Notícies relacionades

/content

 

Temes:

Miley Cyrus