TRES MESOS DE RELACIÓ

Taylor Swift trenca amb Tom Hiddleston

Segons fonts pròximes a la parella, es tracta d'una ruptura amistosa

 

 

1
Es llegeix en minuts

Després dels incessants rumors de crisi, Taylor Swift i Tom Hiddleston han posat punt final a la seva relació sentimental de tres mesos. De moment cap dels dos ha fet declaracions, però si que n'han parlat alguns amics de la parella.

Segons 'Us Weekly', ha sigut la cantant la que ha decidit acabar amb la relació. "Ella és qui ha decidit posar el fre". Les mateixes fonts assenyalen que un dels motius de la ruptura  han sigut els dubtes de l'artista, a qui no li fa gaire gràcia airejar la seva relació. "S'ha de deixar clar que ha sigut una ruptura amistosa i que no hi ha hagut cap problema gaire gran", han puntualitzat.

Notícies relacionades

La intèrpret, de 26 anys, se sentiria "incòmoda" amb aquesta sobreexposició, però a l'actor britànic no semblava importar-li. Un amic de la mediàtica parella ha explicat que "el protagonista de 'Thor' li va demanar a Swift que l'acompanyés en la pròxima edició dels premis Emmy, però ella li va respondre que no estava disposada a posar amb ell a l'alfombra vermella.

"Taylor s'ha qüestionat si Tom està amb ella per les raons correctes", destaca el 'Daily Mail', mentre que 'Us Weekly' apunta: "Tom volia que la seva relació fos més pública. Taylor sabia les conseqüències que podien tenir les mostres públiques d'afecte, però Tom mai va tenir en compte la seva opinió".

Temes:

Taylor Swift