ELS MÉS GUAPOS

Venècia és una passarel·la

El festival de cine és un aparador per a dissenyadors de moda, firmes de joies i cosmètics

 

  / AP / ETTORE FERRARI

2
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA

A la ciutat dels canals no només es presenten les pel·lícules que en qüestió de dies, de setmanes o de mesos arribaran als cines. També és la posada de llarg de les tendències de moda i de maquillatge protagonistes de la nova temporada de tardor.

I la millor presentació són els actors i actrius, les models i els membres del jurat que aquests dies, fins diumenge, quan es conegui el palmarès d'aquesta 73a edició, estan sent escrutats per la premsa internacional.

Sobre la alfombra vermella del Lido -a Venècia és efectivament d'aquest color-, s'han vist transparències en blanc i negre, platejats anys 20, detalls brodats amb incrustacions i també obertures massa explícites. També cares lluminoses, monyos i recollits, ondes en cascada i moltes galtes en tons préssec. Entre els homes, l'esmòquing amb corbatí o sense, segueix sent la norma. 

Aquestes són algunes de les dones, i alguns dels homes, que han passejat per l'alfombra vermella i han acaparat més flaixos. Vegem-los.

Emma Stone ha presentat el musical 'La La Land', en què comparteix coreografies amb un Ryan Gosling que no va anar a Venècia. Va lluir un Atelier Versace en tons platejats amb les espatlles al descobert. Molt anys 20. Amb la seva melena pèl-roja recollida i sandàlies plata a joc.

Amy Adams.La protagonista d''Animales nocturnos' s'ha posat de dia un vestit daurat de Tom Ford, el director de la pel·lícula.

I a la nit, un vestit negre de Stella McCartney, escotat i amb transparències als baixos, amb sabates negres amb plataforma de Jimmy Choo i joies de Neil Care. La melena pèl-roja aquesta vegada llisa i amb la ratlla al mig.

Alicia Vikander ha lluït un disseny de Louis Vuitton i monyo de ballarina per presentar la seva ensucrada història d'amor 'La luz entre los océanos' amb la seva parella en la ficció i en la realitat, Michael Fassbender. Per cert, una periodista s'ha dirigit a ell dient: "Mira'm als ulls, t'estimo", i ha demanat disculpes a Vikander. Així està el pati. 

Sonia Bergamasco. L'actriu italiana arriba saludant (i posant) a l'illa del Lido de Venècia vestida amb una faldilla de ras i una brusa d'Armani. La bossa, és clar, a joc.

   

La model Eva Herzigova es presenta de blanc a la sessió d''Animales nocturnos'. Porta un vestit llarg, blanc i transparent, amb flors brodades, firmat per Alberta Ferreti. Les arracades, de Chopard. A la nit, es va posar un Giorgio Armani Privé.

L'actriu i model Teresa Palmer llueix el seu embaràs a l'estrena de 'Hacksaw Ridge'. Porta un espectacular conjunt rosa amb detalls brodats en pedreria. Maquillatge discret, i els cabells, recollits.

La nota discordant l'ha donat la model brasilera Dayane Mello, que ha assistit a l'estrena de 'The young pope' amb un vestit fúcsia amb una obertura fins a la cintura, que deixa ben poc a la imaginació.

Entre els homes, un sempre impecable Tom Ford. El dissenyador de moda ha presentat la seva segona pel·lícula a Venècia, 'Animales nocturnos'. Amb la primera, 'Un hombre soltero', va tenir molta sort. El conjunt negre i les ulleres són dissenys seus.

L'actor australià Luke Bracey, de 27 anys, a l'arribar a la sessió de 'Hacksaw Ridge'. Esmòquing sense corbatí ni corbata, amb el coll obert.

Mel Gibson, director de 'Hacksaw Ridge' i un home a la seixantena que vol retrobar-se amb el cine. Llueix barba bíblica, veu trencada i un esmòquing amb corbatí d'Armani. 

Amb americana i pantalons de conjunt, camisa blava i botons de puny, classicisme pur en versió Jake Gyllenhaal, que ha presentat 'Animales nocturnos'.

  

Notícies relacionades

Jude Law ha presentat a Venècia la sèrie televisiva que ha rodat a les ordres de Paolo Sorrentino, 'The young pope'. Ha sortit del protocol amb uns pantalons amples i sabates sense mitjons.

lo a