IDIL·LI AL MINUT

La relació entre Rihanna i Drake encén les xarxes

Un vídeo d'una actuació prèvia a la gala dels MTV, amb petó inclòs, caldeja el possible idil·li

jgblanco35317416 new york  ny   august 28  drake presents rihanna with the th160902124614

jgblanco35317416 new york ny august 28 drake presents rihanna with the th160902124614 / Michael loccisano

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Diumenge passat, a Nova York, Rihanna i Drake van protagonitzar un dels moments més comentats de la gala de la MTVMTV amb permís dels premis que es va endurar Beyoncé. El moment en què el raper, a dalt de l'escenari, li va declarar el seu amor en públic i ella va ignorar les seves paraules canviant ràpidament de tema i esquivant un petó. "He estat enamorat d'ella des que tinc 22 anys", declarava llavors Drake davant el món.

Notícies relacionades

Però ara noves imatges encenen els rumors d'idil·li. Les va gravar algú del públic que dimecres passat estava a l'American Airlines Arena de Miami, on Drake va oferir un concert i ella va pujar a fer un duet amb ell. Durant l'actuació, aquesta vegada sí, es van fer un petó. Després van ser vistos ballant junts i divertint-se en una discoteca de Miami.

També està sent molt comentat el tatuatge que la cantant de Barbados du ara al turmell esquerre, amb un petit tauró. Segons sembla, significa molt per a tots dos, perquè ell li va regalar un osset de peluix en forma de tauró després d'una visita junts a l'aquari de Toronto, al Canadà.

Temes:

Rihanna Música