ESTRELLA DE LA MTV

Beyoncé es corona reina del pop

La cantant nord-americana obté cinc guardons i Rihanna protagonitza l'anècdota de la gala

 

  / AP / CHARLES SYKES

3
Es llegeix en minuts

Beyoncé s'ha coronat com la reina absoluta del pop a la gala dels MTV celebrada al Madison Square Garden de Nova York, en què li ha arrabassat el títol de posseïdora de més premis a Madonna.

La cantant dels EUA ha obtingut cinc guardons, inclòs el de millor vídeo per 'Formation', i ha protagonitzat una actuació elèctrica i espectacular, la millor de la nit amb diferència, en què ha interpretat, sense treva durant més d'un quart d'hora i amb un disseny molt cuidat i diversos canvis de vestuari inclosos, diversos temes del seu últim àlbum 'Limonade'. El públic li ha dedicat una gran ovació, mentre les càmeres mostraven les cares de sorpresa dels convidats.

La cantant, que està enmig de la gira més exitosa de tota la seva carrera -un xou que va recalar a Barcelona a començaments d'agost-, ha confirmat el seu gran any i ha brillat per sobre de la resta d'estrelles reunides a Nova York. 

La seva entrada a l'alfombra vermella ja va ser espectacular. Va desfilar amb un fantàstic vestit color 'nude' molt conjuntat amb el de la seva filla, Blue Ivy, que portava un disseny amb detalls setinats i tul amb brillantors que costa ni més ni menys que gairebé 11.000 mil dòlars. Beyoncé, que tenia fins a 11 nominacions en aquests premis, ha tingut un gest per la moda catalana al recollir un dels premis amb un enlluernador vestit d'alta costura amb mànigues transparents de la firma de nòvies YolanCris.

RIHANNA I DRAKE

Una altra de les grans protagonistes de la nit ha sigut Rihanna, que ha rebut el premi honorífic Michael Jackson Video Vanguard i que ha sigut l'encarregada d'obrir i tancar la cerimònia. Però més enllà dels seus números musicals, la cantant originària de Barbados ha protagonitzat una de les anècdotes de la nit.

Ha sigut al rebre el seu premi, l'últim de la gala, de mans del raper Drake, que li ha dedicat un emotiu discurs i li ha declarat que estava enamorat d'ella des de fa anys, cosa que no ha semblat impressionar-la gaire perquè no li ha fet gens de cas. Tots dos han abandonat l'escenari, això sí, agafats de la mà. 

LA GRAN DECEPCIÓ, BRITNEY SPEARS

La gran decepció l'ha protagonitzat Britney Spears, que presenta disc aquests dies. La seva anterior participació en la gala de la MTV va ser nefasta i tots els ulls estaven de nou posats en ella. En aquesta ocasió, va presentar dues noves cançons, 'Make me' i 'Me, myself & I', però les xarxes socials no han sigut gaire amables amb ella. Han considerat el seu retorn fallit i fins i tot hi ha rumors que va actuar fent 'playback' (cosa que ja és molt habitual en ella). La coreografia també va ser francament millorable.

Tampoc ha entusiasmat gaire l'aparició del raper Kanye West. L'any passat va estar ocurrent, però aquesta vegada ha dedicat els quatre minuts que li ha deixat l'organització per enllaçar sense gaire encert temes com l'onada d'assassinats a Chicago amb altres de més frívols, com les seves disputes amb Taylor Swift.

El marit de Kim Kardashian va aprofitar per presentar el seu nou vídeo musical, una peça d'alt contingut eròtic i amb una estètica inspirada en pel·lícules dels 80 com 'Flashdance', protagonitzada per la cantant Teyana Taylor i el seu marit, el jugador de la NBA Iman Shumpert.

Altres esportistes nord-americans, que han tingut una presència destacada en els jocs de Rio, van tenir durant la gala ocasió de relecionar-se amb les estrelles de la música, com l'exnedador Michael Phelps -hi va anar acompanyat de la seva nòvia, la model Nicole Johnson-, la tennista Serena Williams i la campiona de gimnàstica Simone Biles i la resta de les seves companyes de l'equip olímpic.

LES MÉS BEN I LES MÉS MAL VESTIDES

Notícies relacionades

Com passa sempre en un sarau com aquest de la MTV, els estilismes de les celebritats també han sigut molt comentats, a favor i en contra, és clar. Entre les més ben vestides s'han colat dues models veteranes, Heidi Klum i Naomi Campbell. En canvi, el vestit emplomallat amb què va arribar Beyoncé a la gala no ha agradat gaire. A 'Queen Bey' l'han arribat a comparar amb un Pokémon.

Tampoc ha agradat que Alicia Keys aparegués, com va prometre, sense rastre de maquillatge i amb un vestit molt tribal. I això per no parlar de Kim Kardashian, que va triar un 'vintage' de Galliano, un minivestit negre amb un frunzit al davant que deixava poc a la imaginació i que, segons molta gent, "era massa vulgar".