ACORD FINAL

Amber Heard donarà els diners del seu divorci de Johnny Depp a la lluita contra la violència masclista

L'actriu repartirà els 7 milions de dòlars entre una associació per eradicar els maltractaments i un hospital infantil

Amber Heard donarà els diners del seu divorci de Johnny Depp a la lluita contra la violència masclista

REUTERS / KEVORK DJANSEZIAN

1
Es llegeix en minuts

Amber Heard ha insistit diverses vegades que, en la seva batalla legal per separar-se de Johnny Depp, no tenia interès per treure'n un benefici econòmic. La situació a la qual tots dos s'estaven enfrontant aquest estiu es va resoldre finalment aquesta setmana, només unes quantes hores abans del judici, quan ella va retirar els càrrecs contra l'actor després d'un acord pel qual rebria una indemnització fixada en 7 milions de dòlars.

FINS A L'ÚLTIM CÈNTIM

Notícies relacionades

L'actriu britànica ha decidit donar fins a l'últim cèntim. "Els diners no han tingut mai un paper per a mi, menys en el cas de poder donar-los a la caritat, esperant que puguin servir a tots els que no es poden defensar per ells mateixos". I, complint la seva paraula, repartirà aquesta quantitat a parts iguals entre l'Hospital Infantil de Los Angeles, en què és voluntària, i l'ACLU (American Civil Liberties Union), una associació que lluita per frenar la violència de gènere.

L'advocada de Johnny Depp va intentar al·legar que l'artista interposava la denúncia per maltractaments contra l'actor per poder assegurar-se una retribució econòmica. Amber tampoc rebrà part del benefici de les pel·lícules que Depp va rodar durant el temps en què han estat casats.