PROJECTE TELEVISIU

Jennifer Lopez serà una dama del narcotràfic

Interpretarà a Griselda Blanco, una traficant colombiana, en un pel·lícula per a la cadena HBO

lmmarco35060134 gente griselda blanco y jennifer lopez160811150515

lmmarco35060134 gente griselda blanco y jennifer lopez160811150515

2
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA

Je nnifer Lopez vol ser ara dolenta. Molt dolenta. Creu haver trobat un nou paper a la seva mida i es convertirà en l’anomenada Padrina de la cocaïna en el seu nou projecte televisiu, segons la revista nord-americana Variety

 L’actriu i cantant nord-americana, que el 24 de juliol va complir 47 anys, serà Griselda Blanco, la traficant colombiana que va liderar el càrtel de Medellín durant la dècada dels 70 i 80. 

 Serà una pel·lícula per a la cadena televisiva HBO, i JLo no només serà la protagonista, sinó que també portarà les regnes del projecte com a productora executiva. Igual que ha fet amb la telesèrie Shades of blue , on interpreta una dona policia. 

 «Estic fascinada amb aquesta dona, perquè la seva vida va ser molt complicada i corrupta durant molts anys. Per això em va semblar perfecte unir forces amb la HBO per portar de tornada la història de Griselda» , ha explicat l’artista d’origen porto-riqueny, divorciada del cantant Marc Anthony i amb una vida sentimental tan agitada com els seus balls. 

 Doncs la història de Griselda Blanco és la història de la viuda negra , coneguda així perquè va assassinar tres dels seus marits, morts en incidents de violència relacionats amb el món de les drogues. 

 Criada als barris més mísers de Medellín, Blanco va iniciar la seva carrera delictiva com una vulgar carterista. Però va arribar a comandar tot un imperi i ha passat a la història de la crònica negra com una de les pioneres del contraban de drogues de Colòmbia als Estats Units. Fins i tot va fer que una botiga de llenceria de Medellín li dissenyés sostenidors i faixes amb butxaques per amagar-hi la cocaïna, que eren usats per una xarxa de mules que portaven la droga a Miami. 

 Va arribar a establir-se a Miami, des d’on va coordinar els viatges de les seves mules. Va encoratjar sense pietat les matances entre bandes rivals i es va acabar convertint en una de les figures de la guerra derivada del narcotràfic que es va desfermar a la ciutat als anys 80. Al final va provar la seva pròpia medicina. Després de complir durant dues dècades condemna de presó als Estats Units, Blanco va ser abatuda a trets a Medellín, als 69 anys, per uns sicaris. 

Notícies relacionades

 Jennifer Lopez amb aquest personatge real vol remuntar les males crítiques que ha rebut cada vegada que ha fet cine, principalment en comèdies insulses com Planes de boda , Un romance muy peligroso Plan B . 

 «És una actriu que molt poques vegades actua i una cantant que no aconsegueix que la gent escolti la seva música», s’ha escrit d’ella.